Amopage

Hvorfor er Pool Shock Slå Min bassengvannet Green?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor er Pool Shock Slå Min bassengvannet Green?


En del av vanlig svømmebasseng vedlikehold er kjemisk sjokke et svømmebasseng. Svømmebasseng eiere kan finne sin bassengvannet blir grønn etter at de sjokk det. Når vannet i svømmebassenget blir grønn etter å ha blitt rystet, er det vanligvis fordi det er metallpartikler i vannet.

Sjokkerende

Sjokkerende et svømmebasseng er en metode for ekstremt desinfiserende vannet i svømmebassenget. Sjokk øker mengden av fritt klor som er i vannet, slik at det er omtrent 10 ganger mer enn mengden av kloramin i vannet, noe som dreper alt organisk materiale i bassenget i en kjemisk reaksjon. Sjokkerende et svømmebasseng bør gjøres omtrent en gang per uke.

Årsaken

Sjokkerende et basseng skal bidra til å rydde opp en grønn pool hvis vannet er grønn på grunn av alger eller andre problemer. Imidlertid kan bassenget bli grønn etter sjokkerende, som er forårsaket av en øket mengde av oppløst kobber i vannet. Denne kobber kan forekomme naturlig i vann eller kommer fra kobberrør som er snylting i bassenget.

Løsning

Et chelaterende middel som er en kjemikalie som vil fjerne kobberet fra vann, er nødvendig for å fjerne kobber. Disse kjemikaliene er tilgjengelig på svømmebasseng butikker og er spesielt utviklet for bruk i svømmebasseng, så du vil være trygg bading i bassenget etter å ha lagt dem.

Forebygging

Etter at kobber er fjernet, kan hyppig vann testing oppdage tilstedeværelsen av kobber og bestemme om tilsetning av mer chelaterende middel er nødvendig. Dersom avløp er laget av kobber eller er det kobber elementer i eller rundt bassenget, må du kanskje å teste og behandle svømmebasseng oftere for å hindre den fra å slå grønt etter sjokkerende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-er-pool-shock-sla-min-bassengvannet-green/ "

相关文章!
 • Hvorfor er mine nepe greener Bitter? Hvorfor er mine nepe greener Bitter?
  - 阅 1

  Alle nepe greener har litt bitterhet på grunn av deres høye innhold av mineraler. Eldre blader og de av planter som er blomstrende eller går i frø er mer bitter enn unge greener. Den høye mineralinnholdet i nepe greener er en ernæringsmessig pluss, m

 • Hvorfor er My Phone Slå av når jeg kobler min lader? Hvorfor er My Phone Slå av når jeg kobler min lader?
  - 阅 0

  En mobiltelefon som slår seg av når den er plugget inn i laderen vil ikke lade. Problemet kan være forankret i laderen, men det er også mulig at selve telefonen er skadet. symptomer Tegn som er en indikasjon på dette problemet er: telefonen slår seg

 • Hvorfor er mine hortensia Green? Hvorfor er mine hortensia Green?
  - 阅 0

  Hvis du ser utenfor og finner ut at hortensia har åpnet grønne blomster, betyr det ikke nødvendigvis at du endte opp med Dorothy i Emerald City. Hortensia (. Hydrangea spp) er kjent for blå og rosa blomster, men noen har grønne blomster når umodne; n