Amopage

Hvorfor er min vasken gjør en gurglende lyd?

- Views 0
Advertisement

Gurgling lyder fra en vask avløp har en annen årsak enn tilsvarende lyder som kommer fra kranen, men i begge tilfeller, er det luft som gjør lyden, og luften ikke skal være der. Hvis en kran er gurgling, og du er på en brønn, og det kan bety noe er galt med trykktank eller selve brønnen. Hvorvidt du er på et godt, kan luften også bety en lekkasje i noen systemkomponent. Gurgling fra avløpet betyr vanligvis en ventil blokkering, og som kan i sin tur forårsakes av en hindring i avløpet.

gurgling tappekran

Luft i kranen er ofte et midlertidig problem som går etter noen minutter unna, og hvis gurgling er begrenset til en enkelt kran, er det vanligvis ikke noe å bekymre seg for. Du bør vurdere noen problematiske muligheter, men:

Bobler i en velfødde System

Hvis du har en godt, luftbobler er noe som du trenger å ta hensyn. Hvis du oppdager sediment i vannet, er det et tegn på at brønnen er lavt. På den annen side, hvis du har en eldre trykktank uten en blære, kan luft bli blandet med vann inne i tanken. Det samme kan skje hvis blæren brudd i nyere trykktank. Luft kan også angi noen rør som sprekker hvor som helst mellom brønnen og bygningen.

Tips

Hvis luftboblene ikke forsvinner etter noen minutter, eller du merker dem på andre kraner og inventar, ringe en rørlegger for å sjekke dine vannrør og trykktank.

Bobler i Hot Water

Hvis du oppdager luft i varmt vann, kan en potensielt farlig tilstand eksisterer på varmtvannsberederen, om ikke vannet er levert av en brønn. Det kan bety at temperaturen er satt for høyt. Slå av varmtvannsbereder umiddelbart og la vannet kjøle seg ned før du ringer en rørlegger eller service varmtvannsberederen selv.

Air fra andre kilder

Vann myknere og filtre kan lekke luft inn i vannet når armaturene er løse eller når en tilbakeslagsventil svikter. Hvis du mistenker at dette, omgå utstyr for å se om luften forsvinner, så service på utstyret som trengs. Hvis du er på et kommunalt vannsystem, kan du ha luft i kranen din rett og slett fordi arbeidet blir utført på systemet. Selv plagsom, er det vanligvis ikke noe å bekymre seg for. Luften vil unnslippe når du kjører kranen.

gurgling Drain

Gurgling lyder fra avløpet er et resultat av luften inne i rørene å skyve eller trekke på vannet i avløpet P-felle. Du kan legge merke til gurgling lyden når noen tømmer toalett eller bruker et apparat som raskt drenerer en stor mengde vann, for eksempel en vaskemaskin. I fravær av en klar luftpassasje - som skal være forsynt med en lufteåpningene er blokkert - dette vannet kan skape sug i rørene, som trekker på vannet i den P-felle. Dersom vasken avløp er mellom det strømmende vann, og lufteåpningene er blokkert, kan et positivt lufttrykk skyve på vannet i stedet. Uansett, gurgling resultatet.

Stempelet Approach

I noen rørsystemene, kan et avløp for et opphengings tjene som en ventil for en annen. I denne konfigurasjon, som kalles en våt lufthull, kan en renne hindring gi symptomer på dårlig lufting. Av denne grunn, kan du være i stand til å stoppe vasken gurgling ved stuper nærmeste toalett eller dusj eller badekar avløp.

Stuper vasken seg selv kan også fungere. Det kan ikke helt fjerne hindringen, men du bør merke en forbedring. Hvis ikke, er det på tide å fokusere på ventilene selv.

Løsninger for Blokkerte Vents

Løsningen avhenger av avløp konfigurasjon. Du må kanskje fjerne tak vent; hvis det er vinter, kan ventilasjons være islagt, og i andre årstider, kan det være fylt med blader.

Hvis vasken har et vakuum breaker vent - noen ganger kalt en juksemaker vent - det kan være ødelagt og må byttes ut. Dette er mest sannsynlig hvis vasken er i et kjøkken øy.

Hvis du ikke kan finne en måte å løse problemet, kan feilen være med rørleggerarbeid design, og du må kanskje leie en rørlegger til å undersøke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-er-min-vasken-gjor-en-gurglende-lyd/ "

相关文章!
 • Min søppeltømming gjør en boblende lyd Min søppeltømming gjør en boblende lyd
  - 阅 0

  Søppel salg bidra til å redusere mengden matavfall som går inn i deponier ved å omdirigere noe av det matavfall gjennom rørsystemet. Hvis en søppeltømming gjør en boblende lyd, er det mest sannsynlig på grunn av at matavfallet fyller opp et sted nede

 • Slik feilsøker bilen min som gjør en hvinende lyder Slik feilsøker bilen min som gjør en hvinende lyder
  - 阅 0

  Ingenting kan være mer frustrerende enn å prøve å diagnostisere en bil som gjør uvanlige lyder. Biler generelt gi noen tidlige varseltegn, noe som indikerer at noe går galt. En klynking lyd som kommer fra en bil kan ha ulike årsaker. Den første tanke

 • Hvorfor er min Jacuzzi lage en summende lyd? Hvorfor er min Jacuzzi lage en summende lyd?
  - 阅 3

  En summelyd som kommer fra et boblebad kan potensielt indikere flere svært ulike problemer. Identifisere den nøyaktige plasseringen støyen kommer fra ikke bidra til å øke evnen til riktig diagnostisere problemet. Som med de fleste Jacuzzi problemer,