Amopage

Hvorfor er Helium Brukes i Balloons?

- Views 2
Advertisement

Hvorfor er Helium Brukes i Balloons?


Heliumballonger er et vanlig syn på bursdager, eksamener, bryllup og alle typer feiringer. De er tilgjengelig i mange former, størrelser og farger. Noen er tilpasset trykt for slike spesielle anledninger som Valentinsdag eller en 50-årsdag. Helium er en ikke-giftig, ikke-brennbar gass som er lettere enn luft, så ballonger fylt med det vil flyte, og legger til feststemningen. Helium tanker er allment tilgjengelig for utleie på fest butikker, blomsterbutikker og lekebutikker.

Sikkerhet

Helium er medlem av en elementær gruppe kalt edelgasser, som også inkluderer neon og argon. De reagerer ikke kjemisk, de brenner ikke og de er ikke-giftig. Dette gjør dem trygge hvis ballongen skulle sprekke eller lekke. Hydrogen, den andre lettere enn luft gass som ble brukt til å flyte ballonger, er brannfarlig og kan eksplodere hvis de utløste i luften. Selv om de tanker som inneholder helium er under svært høyt trykk, de er alle utstyrt med regulatorer for å gjøre bruken trygt og enkelt.

størrelser

Heliumballonger varierer i størrelse fra noen få inches til over seksti fot. Til tross for sin størrelse, de største som fortsatt flyter. De kan ta nesten hvilken som helst form; så lenge som det indre trykket er høyt nok, vil helium fylle ut komplekse flater.

Tilgjengelighet

I motsetning til andre gasser, kan helium ikke bli syntetisert eller ekstrahert fra luften. Det er et produkt av naturlig radioaktiv nedbrytning dypt i jorden. Helium er funnet sammen med metan (naturlig) gass i underjordiske lommer. USA har noen av de største naturlige forekomster av helium, men det er også blitt funnet i Russland, Polen og Algerie.

Historie

Helium ble først oppdaget i 1868 - ikke på jorda, men fra analysen av lyset fra sola Den ble funnet å ha store mengder en tidligere ukjent element. Helium ble oppkalt etter helios, det greske ordet for Søn

Når olje utbyggere funnet store heliumreserver i USA i begynnelsen av det 20. århundre, folk funnet bruksområder for den, inkludert dirigibles og ballonger. Leketøy ballonger hadde eksistert i flere tiår før det, men ble fylt med luft, hydrogen eller andre gasser.

Koste

Prisen på helium har pågått jevnt og trutt; det er 32% dyrere i 2009 enn det var i 1998. Etterspørselen har vært overgår tilbudet, og tilbudet er relativt fast. Selv om det er fortsatt billig nok til å bruke for ballonger, prisene kan endres.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-er-helium-brukes-i-balloons/ "

相关文章!
 • Hvorfor trenger jenter bruker parfyme? Hvorfor trenger jenter bruker parfyme?
  - 阅 1

  Hvorfor en jente bruker parfyme kan utgjøre et mysterium for deg. Parfyme gjør henne ikke noe penere, bedre eller smartere, så hvorfor gjør hun bry seg med ting? Det kan være overraskende når din favoritt kvinnelige kamerat dukker opp på huset for å

 • Hvorfor er hydrogen brukes til å blåse værballonger? Hvorfor er hydrogen brukes til å blåse værballonger?
  - 阅 4

  En værballong er en flytende vær instrument, vanligvis laget av lateks og er utstyrt med ulike sensorer og instrumenter. Det er fylt med en gass lettere enn luft for å heve den ut i atmosfæren slik at visse atmosfæriske forhold kan måles. Radar, sate

 • Hvorfor er karbondioksid Brukes i brannslukkere? Hvorfor er karbondioksid Brukes i brannslukkere?
  - 阅 4

  Karbondioksid, ellers kjent ved sitt kjemiske stenografi CO2, er en naturlig forekommende gass som er til stede i luften vi puster. Denne gassen er avgjørende for liv på jorden: Det er en viktig del av både fotosyntese og celleånding. Blant sine mang