Amopage

Hvorfor er Diet Pop dårlig for deg?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor er Diet Pop dårlig for deg?


Mens kosthold brus kan bidra til å redusere det daglige kaloriinntaket, regelmessig drikker det kan ikke føre til vekttap. Faktisk er forskere opplever at regelmessig drikking diett brus kan sabotere ikke bare din vekt-kontroll innsats, men også din helse. Forskning er i de tidlige stadier, slik at mer data er nødvendig før det er mulig å vite sikkert.

Forvirrer kroppen din

Å spise eller drikke nærings matvarer som er søt stimulerer en del av hjernen som hjelper deg å føle deg fornøyd og full. Dette er en viktig effekt ment å regulere matinntak. Forskere fra San Diego State University viser at regelmessig drikking diett brus endrer negativt belønning respons til sødme i hjernen, ifølge studien de publisert i november 2012 utgaven av tidsskriftet fysiologi og atferd. Forskerne gjennomførte bildediagnostiske skanninger av hjernen til kosthold og nondiet brus drinkers. De fant ut at lettbrus endrer deler av hjernen på en måte som kan lure deg til å spise mer. Forfatterne hevder at disse funnene kan forklare sammenhengen mellom drikking diett brus og en økt risiko for fedme.

Knyttet til hjerteproblemer

Diet drikke kan stave problemer for hjertet helse, ifølge en studie publisert i september 2012 utgaven av Journal of General Internal Medicine. Forfatterne gjennomført en populasjonsbasert studie for å vurdere en mulig sammenheng mellom å drikke lettbrus og hjerteproblemer. De fant at daglig diett brus forbruk øker risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag, samt flere risikofaktorer for hjertesykdom, men fant ingen slik kobling med lys diett brus forbruk. Men forfatterne forsiktig at mer forskning er nødvendig før de nådde noen konklusjoner.

Kan utgjøre risiko for metabolsk helse

Sammenlignet med folk som drikker ingen diett brus, drikker lettbrus daglig er knyttet til økt risiko for type 2 diabetes og visse kjennetegn ved metabolsk syndrom, ifølge en studie i tidsskriftet Diabetes Care publisert i april 2009. Metabolsk syndrom er en gruppe tilstander som opptrer sammen, inkludert høyt blodtrykk, høyt blodsukker, høyt kolesterol og overflødig magefett. Disse risikofaktorene øke risikoen for hjertesykdom, slag og diabetes. Daglig inntak av lettbrus øker risikoen for to metabolske syndrom egenskaper - høyt blodsukker og magefett.

Kan forårsake nyreproblemer

Diet soda kan bety trøbbel for nyrene, advarer forfatterne av en studie publisert i 2011 utgaven av Clinical Journal of American Association of Nefrologi. Den 11-årig studie involverte 3,318 kvinner. Forskerne fant at når kvinnene drakk to eller flere porsjoner med diett brus per dag, risikoen for nyre nedgang økt betydelig. Ingen slik effekt ble funnet hos kvinner som drakk mindre enn to porsjoner eller kvinner som drakk vanlig brus.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-er-diet-pop-darlig-for-deg/ "

相关文章!
 • Er solsikkefrø dårlig for deg? Er solsikkefrø dårlig for deg?
  - 阅 0

  Mest brukte stekt og saltet i skallene, solsikkefrø er en favoritt blant de som liker friluftsliv. Baseball spillere tygge på dem i stedet for tobakk, og lastebilsjåfører bruke dem til å holde vakt på lange turer. Hvis du leter etter en liten snack,

 • Er for mye Hvete dårlig for deg? Er for mye Hvete dårlig for deg?
  - 阅 0

  Med den økende populariteten til glutenfri og low-carb produkter, er healthfulness av hvete naturlig kalt inn spørsmålet. Mens det er sant at for mye av noe kan være dårlig for deg, det er ikke noe iboende galt med hvete mindre du har en ekte allergi

 • Er spise frosne korn dårlig for deg? Er spise frosne korn dårlig for deg?
  - 阅 0

  Siden mais inneholder ca 32 gram karbohydrater per kopp, kan det være lurt å begrense forbruket hvis du er på en lav-karbohydrat diett. Ellers er frosne korn generelt en næringsrik grønnsak valg og en god måte å komme nærmere det anbefalte inntaket a