Amopage

Hvorfor er Bike Hjelmer viktig?

- Views 0
Advertisement

Hvorfor er Bike Hjelmer viktig?


Sykling - enten ridning for rekreasjon eller trening - er en fin måte å holde seg i form. Det er imidlertid viktig å være trygg mens du sykler, eller konsekvensene kan være dire. Iført hjelm er kritisk i tilfelle bør du ta en dårlig høst ut av sykkelen.

hjerneskader

Ut av alle sykkelskader, en av åtte av dem er hjerneskader. Folk som bruker sykkel hjelmer redusere risikoen for hjerneskade med 88 prosent.

Død

Beslutningen om å sette på at sykkelhjelm kan bety forskjellen mellom liv og død. Om lag 75 prosent av sykkelrelaterte dødsfall av barn kunne vært forhindret med seg en sykkel hjelm. Hjelmer er ikke bare for barna, skjønt; voksne løpe samme risiko.

Minnetap

En kraftig slag mot hodet kan føre til hukommelsestap, slik som hukommelsestap. Snarere enn å lide gjennom dette, er det lurt å bare bruke hjelm i første omgang.

Lov

For de fleste er under 18 år, riding sykkelen uten hjelm er mot loven, og kan straffes med bøter. Forskriften varierer fra stat til stat.

Statistikk

Bruk av hjelm av barn mellom 4 og 15 kan hindre ca 155 dødsfall og 45.000 hodeskader per år i USA.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-er-bike-hjelmer-viktig/ "

相关文章!
 • Hvorfor er Marketing Strategy viktig? Hvorfor er Marketing Strategy viktig?
  - 阅 0

  En markedsføringsstrategi hjelper en bedrift effektivt bruke sine ressurser til å levere en salgsmelding til en målgruppe. En markedsføringsstrategi tar tid og markedsundersøkelser for å skape. Forstå hvorfor en markedsføringsstrategi er viktig vil h

 • Hvorfor er Safety Goggles viktig? Hvorfor er Safety Goggles viktig?
  - 阅 0

  Hva er vernebriller? Vernebriller er noen form for øye-slitasje som er ment å beskytte brukeren mot noen form for fare. Det finnes mange forskjellige typer vernebriller. Innen sport og racing, for eksempel, er det vernebriller som beskytter en person

 • Hvorfor er Family Communication viktig og hva er fordelene?
  - 阅 0

  Når en familie har sunn kommunikasjon, medlemmer av familien til å redusere stress i hjemmet og kan uttrykke sine bekymringer mens du kommer til løsninger på problemene. Familie kommunikasjon er også viktig i uttrykket av kjærlighet, og dette betyr i