Amopage

Hvorfor Begonia bladene faller av Fast Plutselig & Rot?

- Views 13
Advertisement

Hvorfor Begonia bladene faller av Fast Plutselig & Rot?


Begonier er trolig en av de mest varierte og kjente potteplanter. Varianter av begonier tall i tusen, og deres popularitet er ganske tydelig. Begonia blomster spenner fra små og delikate til store og roselike. Mer populær enn Begonia blomster, bladene av visse Begonia varianter vokse inn i mosaikkmønster med mange ulike farger. Flere faktorer føre begonia bladene faller av plutselig og råtne.

Vann

Den vanligste årsaken Begonia blader råte er for hyppig vanning. Begonier er saftige planter med stammer som er for det meste vann, noe som gjør dem meget følsomme overfor fuktighet og soppangrep. Overwatering begonier fører bladene å gulne, en prosess som kalles chlorosis. Til slutt, disse bladene råtne og faller av. Hvis du ser brune flekker på bladene også, de har soppinfeksjon botrytis, som trives i kjølig og våte forhold.

Temperatur og luftfuktighet

Andre faktorer som påvirker Begonia blader helse er temperatur og luftfuktighet. Begonier stammer fra tropiske omgivelser og er vant til å vokse i lyse, varme og fuktige forhold. Selv om du vanne begonia riktig, kan høy fuktighet sammen med kjølige temperaturer øke sannsynligheten for at de begonia vil lide av blad råte og / eller botrytis.

Behandling

Hvis Begonia er bladene begynner å gulne, alt håp er ikke tapt. En av de første måtene å demme opp chlorosis er å gi begonia en 1/2-styrke gjødsel for å øke sin næringsinntak. Hvis begonia har gulnede eller råtne blader, er en annen behandling for å endre sine vekstvilkår ved å flytte den til en sunnier, varmere sted; hvis en begonia viser tegn til chlorosis, er det sannsynligvis ikke glad i sin plassering. Hvis begonia har botrytis flekker på bladene, avskåret og kast bladene for å avverge sopp spredning.

Forebygging

Forhindre blad råte og botrytis krever noen enkle tiltak. Ved kjøp og planting en begonia, sikre at støpeblandingen er lett, luftig og avløp lett; som vil hindre begonia fra sittende i vann. Plant eller kjøpe en begonia i en pott som samsvarer med begonia størrelse; en overdimensjonert gryte inneholder mer vann i jordsmonnet enn de begonia kan brukes på en gang, noe som resulterer i anlegget som sitter i vann. Dyrk begonias i en sol eller delvis sol sted for å øke deres plassering temperatur, noe som vil hindre råte og sopp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvorfor-begonia-bladene-faller-av-fast-plutselig-rot/ "

相关文章!
 • Hvorfor er bladene Falling Off My Innendørs Plant? Hvorfor er bladene Falling Off My Innendørs Plant?
  - 阅 1

  Innendørs planter bidra til å lyse rommet og legge et element av livet. De hjelper til å filtrere luften og noen avskrekke insekter. Lever inne er ikke et naturlig miljø for et anlegg så spesiell behandling er nødvendig for å se etter dem for å holde

 • Hvorfor er bladene Falling Off My Ficus Tree? Hvorfor er bladene Falling Off My Ficus Tree?
  - 阅 0

  I vill tilstand kan ficus vokse opp til 60 fot høy, ifølge USA Forest Service. Men dette tropiske treet ofte brukt som en potteplante, hvor det sjelden overstiger 8 fot høy. Leaf slipp er en vanlig klage med dette anlegget. Det er flere faktorer som

 • Hvorfor trenger bladene faller av trær før vinteren? Hvorfor trenger bladene faller av trær før vinteren?
  - 阅 2

  Etterlater høsten trær før vinteren fordi redusert sollys holder dem fra å produsere mye energi. Som et resultat, trær felle bladene før vinteren for å spare energi. Etterlater gradvis mister sin farge, og deretter falle av som været blir kaldere og