Amopage

Hvordan Wire en tre Prong 110V AC Plug

- Views 0
Advertisement

Hvordan Wire en tre Prong 110V AC Plug


Skifte en tre spiss elektrisk støpsel er avgjørende for at støpselet blir skadet på noen måte. Skadede pluggene er ikke bare sjokk farer, men kan også forårsake brann hvis ledningene kort sammen. Som sådan bør de skiftes ut så snart noen skader er lagt merke til. I tillegg til de vanlige førende og nøytrale ledninger, tre spiss plugger har også en jordledning for å beskytte mot elektriske støt med defekte apparater. Dersom jordledningen er til stede, bør det alltid være tilkoblet.

Du trenger

Skrujern

Avbitertang

Verktøykniv

Bruksanvisning

Klipp av den gamle pluggen med wire cutters og kast, hvis du erstatter en eksisterende plugg. Ta av dekselet fra det nye støpsel, og skyver den elektriske ledning gjennom hullet. Ved hjelp av verktøyet kniv, forsiktig avskåret tre inches av den ytre isolasjon for å eksponere de indre ledninger. Strippe halv tomme av isolasjon av endene av hver av de indre ledninger.

Binde ledningene sammen med det som er kjent som en "Underwriter knute", nær bunnen av den strippede ytre isolasjon. Dette gir strekkavlastning, for å stoppe de ledningene som kommer gratis fra kontaktene hvis kabelen ved et uhell trukket.

Tvinn trådene i ledningen sammen ved endene av hver av de indre ledninger og danner hvert sett inn i en krokform som kan kveiles rundt akslene for de kontaktskruene.

Sett krok på enden av den svarte (varme) indre kabelen rundt messingfarget skrueakselen, og deretter stramme til skruen for å klemme fast ledningen på plass. Den krok på enden av den hvite (nøytral) ledningen skal vikles rundt akselen av det sølvfargede skrue, og skruen trekkes til.

Krok tråden ved slutten av den grønne eller bare wire (jord) rundt skrueakselen av jordforbindelsen, og stramme skruen. Inspisere de sammen og sørge for at eventuelle spredt trukket av wire er pent gjemt i den aktuelle kontakten.

Sjekk at alle ledningene er pent inne i pluggen, og sett på dekselet. Pluggen kan deretter testes i en jordet stikkontakt spalte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-wire-en-tre-prong-110v-ac-plug/ "

相关文章!
 • Hvordan Wire en tre-spiss Outlet til en fire-Prong Outlet Hvordan Wire en tre-spiss Outlet til en fire-Prong Outlet
  - 阅 0

  Har du bare kjøpe et nytt hus, og nå tørketrommelen ledningen vil ikke samsvarer med den nye fire-spiss stikkontakt? I 2000 ble koden endret at alle boliger har nå fire-spiss stikkontakt, som er sikrere enn de eldre tre-spiss uttak. Mange har fortsat

 • Hvordan Wire en 30 Amp 220 Volt Plug Hvordan Wire en 30 Amp 220 Volt Plug
  - 阅 0

  Prøver å koble en moderne fire-spiss 220-volt plugg kan la den gjennomsnittlige hus med sterk impuls til å ringe en elektriker. Regular 110-volt strøm er farlig. 220-volt kan være dobbelt så. En varm og en nøytral ledning bære 110-volt husholdning nå

 • Hvordan Wire en tre-Dirigent 1/4 Stereo Phone Jack Hvordan Wire en tre-Dirigent 1/4 Stereo Phone Jack
  - 阅 0

  1/4-tommers stereo telefon knekt er vanligvis funnet på frontpaneler stereomottakere eller forsterkere, hvor de brukes for å koble til hodetelefoner, derav navnet "telefonen knekt." Det er ikke uvanlig at de elektriske kontaktene på en eldre tel