Amopage

Hvordan Wire en innebygd bryter

- Views 13
Advertisement

Hvordan Wire en innebygd bryter


Noen ganger plasseringen av en bryter, eller vegguttak gjør det vanskelig å slå lyset av eller på. En vei rundt det inntrufne er å installere en "in-line switch" på strømledningen. Som navnet tilsier, er det en selvstendig bryter, du installere direkte på strømledningen.

Du trenger

In-line switch

Skrujern

sideavbitere

Kniv

Bruksanvisning

Velg en bryter med riktig spenning og strømstyrke. Denne informasjonen er plassert på selve lyset stikkontakt eller på undersiden av lampefoten.

Trekk ut lys. Flytte den til et område hvor det vil være lett å jobbe, uten rot.

Bruke skrutrekker, fjern skruene som holder bryteren sammen og åpne den opp. Gjør deg kjent med innsiden av bryteren. Man vil se to metallskrueklemmer rett under bryteranordningen, der en av ledningene vil treffe. Under det, vil du se en groove hvor den andre delen av ledningen går rett gjennom bryteren.

Bestem hvor du vil plassere bryteren på strømledningen. Som du kan se, ser lampe ledningen som om det er to ledninger henger sammen. Bruk en skarp kniv nøye kutte ned på midten for å skille de to ledningene. Bare skille nok ledning til å passe inn i bryteren.

Skjær en av de separerte tråder i midten. Trykker det uslipte ledningen inn i sporet som går rett gjennom bryteren. Kuttet ledningen skal være på linje med skrueklemmer. Du må kanskje trimme litt av på slutten, for å gjøre det passer godt for hver terminal. Wiren bør gå opp til skruen og sjal rundt det en gang.

Strip ca 3/4 inches fra slutten av en av lampe ledningen ledninger ved hjelp av wire stripper. Vri uisolerte ledningen mellom tommel og pekefinger for å holde ledningen fra skille. Pakk eksponert ledningen rundt skruen terminal av bryteren i den retningen du skal dreie skruen for å stramme den. Stramme skruen stramt for å holde tråden på plass på kontakten. Gjenta prosessen for den andre enden av ledningen.

Kontroller at ledningene er sikre på terminalene. Forsiktig presse ledningene inn i riktig monteringsposisjon på bryteren.

Monter den andre halvparten av innebygd bryter du fjernet tilbake på plass. Skru til skruene. De to deler skal passe sammen uten kraft. Sett lampen tilbake på plass og koble til strømledningen. Hvis lyset har en bryter på lyset kontakten, må du sørge for at det er i "på" posisjon og la det på den måten. Nå kan du begynne å bruke ditt nye innebygd bryter for å styre lys.

Hint

Finne ut hvor du vil at innebygd bryter før du flytter lyset, slik at du vet hvor du skal feste den til ledningen.

Hold ledningen over bryteren for å hjelpe envision hvordan det passer inn i bryteren.

Vær nøye med å fjerne for mye ledning ved skjæring og trimming.

Ved hjelp av en ødelagt bryter eller en som er under vurdering for lyset kan kortslutte og starte en brann.

Ikke skru eller spikre innebygd bryter til en hylle, vegg eller annen overflate som som kan kort ut bryteren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-wire-en-innebygd-bryter/ "

相关文章!
 • Hvordan Wire en elektrisk bryter Loop Hvordan Wire en elektrisk bryter Loop
  - 阅 2

  Du må installere en elektrisk bryter sløyfe hvis du installerer en ny belysning krets hvor "Homerun" kabel, kabelen bringe strøm fra strømbryterpanelet, vil bli brakt inn i tak belysning uttaksboksen. Dette er tilfelle hvis belysningen uttaksbok

 • Hvordan Wire en lampe Switch Hvordan Wire en lampe Switch
  - 阅 2

  Brytere er installert for å avbryte de varme ledninger av en krets, mens de nøytrale ledninger forbli tilkoblet. En installasjon er lett når trådhusene er fargekodet, men mange lampe ledninger ikke er det. Det er tre ledetråder for å finne den varm l

 • Hvordan Wire en kirke Sound System
  - 阅 2

  Dette er en oversikt over metodikk og utstyr som trengs for kabling en lydkvalitet system inn i en kirke eller bedehus. Instruksjonene og forslag her er mer enn oppnåelig av alle med en elementær forståelse av elektronikk og profesjonell lyd utstyr.