Amopage

Hvordan Wire en Fotocelle Switch

- Views 0
Advertisement

Fotocelle brytere brukes vanligvis på utendørs belysning. Dette gjør at strømkilden for at lyset skal være på hele tiden. Fotocellen bryteren vil deretter slå på lyset på en bestemt tid, vanligvis skumring, og av når solen står opp. Strømmen må alltid påføres på den fotocelle bryter for lys aktivering delen av bryteren for å fungere ordentlig. Kabling en fotocelle i en lys krets kan oppnås i løpet av kort tid, og vil du spare penger på den månedlige strømregning.

Du trenger

Skrujern

Wire tang

Outdoor-rated fotocelle switch

Wire nøtter

Bruksanvisning

Fjerne all elektrisk strøm fra utendørs lysarmatur du vil plassere fotocelle på kontroll. Trekk lyspæren fra lampen.

Bruk skrutrekkeren og trekk lampen fra den elektriske boksen. Fjern de to ledning nøtter fra de svarte og hvite ledningene som er koblet til lampen og strømkilden. Plasser innslag på et flatt underlag slik at du kan installere fotocelle.

Knock out ½-tommers diameter kontakten hullet. Dette er vanligvis plassert på forsiden av de fleste utendørs lysarmaturer. Sett metallspissen av skrutrekkeren på runde knockout hull. Strike den store enden av skrutrekkeren med wire tang. Metallet knockout dekselet skal sprette ut.

Sett metall gjengede ende av fotocellen gjennom hullet du nettopp har gjort. Stram bryteren på plass ved å tre den lille mutteren fra baksiden av lampen. Stram mutteren med kjevene av tråd tang.

Observer at det er tre ledninger som kommer fra fotocellen bryteren. Den hvite ledningen er bryteren nøytrale wire og svart er den viktigste kraften går inn i fotocelle bryteren. Den røde tråden er den "bryteren" ledning som kommer fra fotocellen.

Koble ledningene i følgende rekkefølge. Bruk tråd tang og vri sammen alle tre av de hvite nøytrale ledninger, dekker den nakne kobber avsluttes med en wire mutter. Koble den sorte ledningen av fotocellen bryteren til den sorte ledningen, kraftkilden, som kommer fra den elektriske boksen lampen festes til for montering. Tvinn de to ledningene sammen og dekk med en wire mutter. De to siste ledninger for å koble vil være den røde tråden fra fotocellen til den svarte ledningen til lampen selv. Igjen vri de to ledningene sammen og dekk med en wire mutter.

Fest lampen til den elektriske boksen. Bytt ut lyspæren. Revitalisere strømmen til ligaen. Juster metal band foran fotocelle for riktig mengde lys inn bryteren for aktivering. Du må kanskje vente til skumringen for å justere metal band ordentlig.

Hint

Følg alle lokale elektriske forskrifter når betjene noen elektriske apparater.

Bruk kun utendørs-karakter brytere for utvendig bruk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-wire-en-fotocelle-switch/ "

相关文章!
 • Hvordan Wire en Fotocelle Styre Hvordan Wire en Fotocelle Styre
  - 阅 0

  En fotocelle-kontroll benytter en fotoelektrisk celle til å styre en svitsjeanordning. Disse kontrollene slå av en enhet når de utsettes for sollys og slå på apparatet når sollyset er fraværende. De fleste fotocelle kontrollere fungerer med AC- eller

 • Hvordan Wire en båt Switch Panel Hvordan Wire en båt Switch Panel
  - 阅 1

  Båten er utstyrt med mange komponenter som styres av brytere. Du kan forenkle driften ved å installere et sentralt bryterpanel, og bruke det til å styre komponenter som befinner seg i ulike områder av båten. Paneler er tilgjengelig som inkluderer fra

 • Hvordan Wire en Kill Switch Mellom Hei Distributør
  - 阅 0

  Moderne biler og lastebiler er utstyrt med alarmer, men det var ikke alltid tilfelle. Siden eldre biler ikke kommer med alarmer, mange mennesker liker å legge en skjult kill switch til sin eldre bil som et ekstra nivå av anti-tyverisikring. En kill s