Amopage

Hvordan Wire en Circuit Breaker for My RV Batteri

- Views 12
Advertisement

DC effektbrytere er tilgjengelig i en rekke størrelser, stiler og kapasiteter, for marine og bilindustrien formål. Mellomtone effektbrytere, er tilgjengelig på rangeringer av 30, 40 og 50 ampere. Høy strømstyrke effektbrytere er tilgjengelige ved rangeringer mellom 50 forsterkere og 150 ampere. Effektbrytere kan ikke være frittstående, og for å fungere de må installeres inne i en overbelastningsbryter. Multi-breaker boksene er kjent som den første brukertilgjengelige komponent på en innenlandsk 120-volt service, og single-breaker bokser produsert for 12 volt bruk er like i utseende og funksjon.

Du trenger

Avbitertang

sideavbitere

DC-kretsbryter og boksen

Bruksanvisning

Ta kontakt med produsenten litteratur som er relevant for 12 volt trener system av campingvogn, og finne ut hva maksimal spenning effektbryter skal kunne bære. Kjøpe sikringsstørrelse anbefales av leverandøren.

Fjern jordledningen fra den negative terminalen av batteriet trener.

Slå av strømmen til ledningen inn i hvilken skillebryteren skal settes inn ved å koble den levende, eller varm - vanligvis farget rød - ledning fra batteriets plusspol.

Bestemme en plassering langs kjøring av ledningen mellom batteriet og den 12 volts gruppesentralen hvor kretsbryteren skal installeres. Den bør være lett tilgjengelig, men ikke utsettes for kretsbryteren til sølt fuktighet eller utilsiktet berøring.

Bruk avbitertang for å kutte ledningen, hvor kretsbryteren er installert.

Bruk sideavbitere for å fjerne en halv tomme av isolasjon fra hver butt ende av den kuttede ledning. Vri står av tråden ved hver enkelt ende, slik at to faste, tau-lignende flettene er opprettet.

Fjern dead-frontpanelet på overbelastningsbryter for å eksponere de to tilkoplingspunkter. Hvis strømbryteren er inne, ta den ut av overbelastningsbryter i henhold til produsentens instruksjoner.

Sette inn i overbelastningsbryter ledningen som skal levere strøm til RV fra den positive terminalen på batteriet. Det kan være nødvendig å fjerne en "knock-out" for å passere ledningen gjennom; I så fall bruker en gummimaljen for å beskytte tråden.

Fest strippet og flettet enden av ledningen fra batteriet i overbelastningsbryter klemmen merket for dette formål, typisk det terminale til venstre for bryterhuset selv. Slip fletten helt inn i den sirkulære mottageren på toppen av terminalen, og bruke skrutrekkeren til å stramme ned til skruen, slik at tråden ikke kan flyttes.

Sette inn i overbelastningsbryter ledningen som skal levere strøm til den 12-volts sikringstavle. Det kan være nødvendig å fjerne en "knock-out" for å passere ledningen gjennom. I så fall bruker en gummimaljen for å beskytte tråden.

Fest strippet og flettet enden av kabelen til sikringskortet i overbelastningsbryter klemmen merket for dette formål, typisk det terminale til høyre av brytehuset selv. Slip fletten helt inn i den sirkulære mottageren på toppen av terminalen, og bruke skrutrekkeren til å stramme ned til skruen, slik at tråden ikke kan flyttes.

Installer bryter i overbelastningsbryter i henhold til produsentens instruksjoner. Pass på at strømbryteren er i "av" -posisjon. Sett på dead-frontpanelet på effektbryter boksen.

Sett på live wire til den positive terminalen på treneren batteriet. Bytt jordledningen til den negative terminalen til treneren batteriet.

Hint

Til og med 12-volts strøm er farlig. Vær alltid forsiktig når du arbeider rundt elektrisitet.

Ingen bryte komponenten skal monteres etter at chassis batteriet. Hvis et chassis batteriet kobles mens RV er i bevegelse, vil all evne til å kontrollere kjøretøyet tapt. Installer en effektbryter bare på coach batterikretser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-wire-en-circuit-breaker-for-my-rv-batteri/ "

相关文章!
 • Hvordan Wire 2 Circuit Breaker bokser sammen
  - 阅 2

  Koble til en sub-panel til din viktigste tjenesten panel gjør livet lettere i mange situasjoner. For eksempel, hvis hovedpanelet er på den andre siden av huset fra kjøkken og vaskerom, er det mye lettere å kjøre en stor kabel til en sub-panel i nærhe

 • Hvordan erstatte en Circuit Breaker Box Hvordan erstatte en Circuit Breaker Box
  - 阅 1

  Hvis overbelastningsbryter har blitt skadet av brann, overspenning eller påvirkning, så må du bytte hele boksen og ikke bare det indre panelet eller enkeltbrytere. Bytte hele boksen er enklere enn å erstatte bare de indre elementene. Imidlertid kan d

 • Hvordan erstatte en Circuit Breaker Hvordan erstatte en Circuit Breaker
  - 阅 1

  Effektbrytere er konstruert for å avbryte strømmen til en krets og beskytte ledninger. Hvis bryter holder tripping, vil trinnene nedenfor vise deg den rette - og trygg - måte å fikse det. Bestem om du har et problem Sett en radio til et uttak på kret