Amopage

Hvordan vite om en Apple er dårlig

- Views 1
Advertisement

Epler er deilig og veldig bra for deg, men å spise en som har mugg eller råtten kan gjøre deg syk. Noen ganger er det vanskelig å si om et eple er bare forslått og fortsatt trygt å spise eller om eplet er råttent og må kastes. Det er spesielt viktig å kjenne igjen når ett eple i haug har mold, fordi denne formen kan spre seg og ødelegge andre frukter.

Hvordan vite om en Apple er dårlig

Trinn 1:

Ta en titt på utløpsdatoen, hvis du kjøpte epler i en pose. Hvis eplene har gått sin utløpsdato, kaste dem ut. Tidsrammer er viktig for frukt og grønnsaker. Epler bør alltid være konsumert innenfor sine utløpsdatoer og ikke etter tre eller fire dager med denne datoen.

Hvordan vite om en Apple er dårlig

Steg 2:

Undersøk eple for hullene forårsaket av mugg eller insekter. Hvis Apple har mold, kaste den ut. Hvis Apple har hull fra insekter, vil trolig har formet den blottede innsiden av eple. Disse eplene bør også kastes i søpla.

Hvordan vite om en Apple er dårlig

Trinn 3:

Sjekk eple for dehydrering. Hvis Apple er vanskelig som en stein, i stedet for fast og smidig, kaste det bort, som det er for gammel til å spise.

Hvordan vite om en Apple er dårlig

Trinn 4:

Klem eple. En rotne eple vil være myk og squishy. Du bør ikke være i stand til å presse noen juice ut av et friskt eple med hånden. Hvis et eple er for myk på innsiden eller hvis huden av eplet er krøllete og løs, kaste den ut.

Hvordan vite om en Apple er dårlig

Trinn 5:

Sjekk eple for misfargede flekker. Noen flekker kan være på grunn av blåmerker, og i så fall eple er fortsatt OK å spise. Når du finner en misfarget flekk, skjære av huden i dette området. Hvis kjøttet under fortsatt ser hvitt og fast, kan Apple fortsatt bli spist. Hvis kjøttet under misfarget hud er også misfarget, kaste eple unna.

Hvordan vite om en Apple er dårlig

Hint

Hvis du har stygge, kvestet epler som fortsatt er OK å spise, lapskaus dem eller bruke dem til å lage en pai.

Ikke forsøk å kutte bare den dårlige delen av et eple og spise resten. Hvis deler av eple er dårlig, er hele eple dårlig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vite-om-en-apple-er-darlig/ "

相关文章!
 • Hvordan vite en Roast har gått dårlig Hvordan vite en Roast har gått dårlig
  - 阅 0

  Kjøtt steker kan være en betydelig utgifter, ofte gir kjøttet på et spesielt måltid. Uansett anledning, når du har en stek å forberede, vurdere kjøtt for å sikre sin sikkerhet. Unngå sykdom ved å nøye undersøke farge, tekstur og duft av kjøttet. Med

 • Hvordan vite om en kontrollmodul er dårlig Hvordan vite om en kontrollmodul er dårlig
  - 阅 0

  Kontrollmoduler på de fleste biler er bygget for å vare livet av kjøretøyet. Imidlertid kan disse komponenter svikter for tidlig på grunn av en rekke faktorer, blant annet overskuddsvarme, bevegelse, støt eller mekanisk slitasje. Når disse modulene g

 • Hvordan vite om jeg har en dårlig kreditt scorer Hvordan vite om jeg har en dårlig kreditt scorer
  - 阅 0

  Selv om du ikke bruker kredittkort, kreditt scorer påvirker hverdagen. Kreditt-rapporten og scorer er trukket av potensielle arbeidsgivere, forsikringsagenter, boliglån långivere og utleiere. Å ha en dårlig poengsum kan lamme deg økonomisk som du bet