Amopage

Hvordan vite om du er strekke

- Views 0
Advertisement

Hvordan vite om du er strekke


Noen kvinner kan identifisere symptomer direkte knyttet til utvidelse og andre kan ikke se noen tegn eller symptom i det hele tatt. Det er ikke uvanlig for en kvinne å oppleve arbeidskraft eller dilating symptomer og ikke innse at hun kommer inn i arbeid. Hvis du allerede er innlagt på sykehus, kan sykepleiere bare sjekke fremdriften hver time, uansett hvor fort du strekke. Forstå hva du skal se etter kan hjelpe deg informere personalet når det er tid for levering.

Tid hver sammentrekning. Skriv ned tiden mellom hver sammentrekning og søke etter jevne mellomrom som kan bety utvidelse skjer. Ring legen din dersom tiden mellom hver sammentrekning er konsekvent og intervallene blir kortere over tid.

Se etter noen endring i utflod. Skriv ned datoen når du merker noen spotting eller en trevlet slim utseende som indikerer at utvidelse har forskjøvet mucus plugin. Informer legen din kontor når dette skjer slik at de kan gjøre et notat i diagrammet eller planlegge en avtale for å ha livmorhalsen sjekket.

Ring legen din umiddelbart hvis du merker noen utbrudd eller vedlikeholdslading av luktfri væske fra livmorhalsen. Se etter tegn på sammentrekninger eller utflod i tilfelle du har dilating uten å være klar over det. Gå til et sykehus legevakten hvis du ikke klarer å få tak i legen din.

Noter når babyen synker på grunn av nedstigning i livmorhalsen. Ring din lege eller sykepleier dersom du har vært innlagt på et sykehus, hvis du har en plutselig trang til å ha avføring, men er ikke i stand til å produsere en. Se etter noen av de nevnte tegnene på utvidelse fordi den plutselige trang til å presse kan bety at livmorhalsen er fullt utvidet, og du er klar til å føde barnet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vite-om-du-er-strekke/ "

相关文章!
 • Hvordan vite om han er forelsket eller på returen
  - 阅 0

  Når noen slutter et forhold, han går vanligvis gjennom en rebounding scenen. På denne tiden, er han ikke ute etter noe alvorlig. I stedet er han på jakt etter noen å ha det gøy med før han får over sin ex. Disse trinnene vil hjelpe deg å avgjøre om h

 • Hvordan vite om barnet ditt har en ørebetennelse
  - 阅 0

  Ingenting er verre enn å ha en syk baby. Babyer kan ikke fortelle deg hva som er galt med dem - du må tolke deres atferd. Hvis du tror barnet ditt har en ørebetennelse, men er ikke helt sikker på, her er noen tegn og symptomer som babyer gir når de h

 • Hvordan vite om en overføring Gone in a Car
  - 阅 1

  Car overføringsproblemer er ikke bare frustrerende, men også dyrt hvis overføringen er skutt før problemene blir adressert. Hvis bilen din ikke vil flytte, er det åpenbart for sent å hindre det, men får en idé om hva som er galt kan spare deg for tid