Amopage

Hvordan vite om barnet ditt har en ørebetennelse

- Views 0
Advertisement

Ingenting er verre enn å ha en syk baby. Babyer kan ikke fortelle deg hva som er galt med dem - du må tolke deres atferd. Hvis du tror barnet ditt har en ørebetennelse, men er ikke helt sikker på, her er noen tegn og symptomer som babyer gir når de har en ørebetennelse.

Du trenger

Skrangle

Termometer

Hvordan vite om barnet ditt har en ørebetennelse

 • 1

Hyppig slite i øret. Under arrangementet av en øreinfeksjon, har du mye press, noe som vil føre til smerter i øret. De fleste babyer vil gråte, være veldig irritabel og napp på sine sår øret eller ører.

2

Tap av Appetit. Spising og drikking vil påvirke ørene. Hvis du prøver å mate babyen, og hun oppfører seg som hun er sulten, men det gjør vondt å tygge eller suge, ørene er vanligvis den grunn.

3

Lukt eller drenering. Infiserte ører kan ha en uvanlig lukt. Hvis trommehinnen brister, kan det hende du må tappe litt væske ut av øret. Når trykket avlastes, går smerten bort, men dette er et klart tegn på en øreinfeksjon.

4

Ingen respons på lavt støynivå. Øret infeksjoner forstyrre hørsel og lyd. Bruk en rangle for å prøve å få sin interesse på avstand. Test ørene ved å lage lave lyder for å prøve å fange hans oppmerksomhet.

5

Ingenting gjør dem lykkelige. En feber, diaré, hyppige spytter opp eller oppkast også vanligvis følger ørebetennelser. Sjekk hennes temperatur. Babyer vil ikke være behagelig å ligge å sove med en ørebetennelse, noe som gjør dem enda mer irritabel.

Hint

Noen ørebetennelser vil gå bort av seg selv, men hvis barnet ikke fungerer normalt etter tre dager at barnet kan trenge antibiotika for å bekjempe infeksjonen.

Teething kan også forårsake lett øresmerter.

Hvis du fortsatt er usikker på om barnet ditt har en ørebetennelse, ta kontakt med en barnelege.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vite-om-barnet-ditt-har-en-orebetennelse/ "

相关文章!
 • Hvordan vite om barnet ditt har Vannkopper, selv om vaksinert Hvordan vite om barnet ditt har Vannkopper, selv om vaksinert
  - 阅 0

  Det er vanlig i de fleste statene å kreve vannkopper Vaksinasjon (varicella vaksine) før inntreden i barnehagen. Noen skoler selv krever en andre dose av Varicella før skolestart, eller når barnet er ca elleve år. Centers for Disease Control anbefale

 • Hvordan sikre at barnet ditt har nok klær Hvordan sikre at barnet ditt har nok klær
  - 阅 0

  Holde orden på ditt barns garderobe vil være en kontinuerlig oppgave gjennom årstidene, og han blir større og eldre. Barnets aktiviteter og pedagogiske sysler kan også kreve at han skal ha bestemte typer klær. Som du prøver å administrere det hele, v

 • Hvordan vite hva barnet ditt bør få til en Sleep Hvordan vite hva barnet ditt bør få til en Sleep
  - 阅 0

  Overnattinger bringe tankene angiveri jenter og putekrig, men for foreldre, kan hendelsen få litt angst. Leaving barnet i tilsynet med en annen familie for natten tar en grad av tillit. Den sleep prep kommer også med stress for å finne ut hva du skal