Amopage

Hvordan vite om Bacon har gått dårlig

- Views 7
Advertisement

Hvordan vite om Bacon har gått dårlig


Grave ut en pakke med bacon fra dypet av kjøleskapet kan la deg lure på om det er frisk nok til å spise. Når avgjøre om bacon har gått dårlig, kan du se på emballasjen, utseendet på bacon og legg merke til lukten fra kjøttproduktet. Hvis noen av disse områdene bevise tvilsom, bør du kaste bacon å unngå å spise en bortskjemt produkt.

Bruksanvisning

Undersøk emballasjen for eventuelle punkteringer eller tårer. Hvis det er noen, kan bacon bli bortskjemt eller forurenset. Bacon skal holdes tett pakket for friskhet. Se etter en "bruk av" dato på emballasjen. Hvis datoen allerede har passert, kaste bacon bort for sikkerhet.

Se på fargen på bacon. Hvis det viser seg brun eller grønn farge, kast den umiddelbart. Hvis du oppdager en hvit slimete film eller melkeaktig væske på kjøttet eller i pakken, er bakterier vokser. Bli kvitt den bacon.

Snuse kjøttet. Den normale lukten kan være sterk når du først pakke den grunn fanget gasser rømmer, men det vil forsvinne. Hvis det er en sterk, ubehagelig lukt som henger, har bacon gått dårlig, og du bør kaste den bort.

Hint

The American Dietetic Association anbefaler at forbrukerne se etter "trygg mat håndtering" etiketten på bacon produkter for å bekrefte at produktet har blitt håndtert på en sikker og lære tips om håndtering og tilberede kjøtt trygt.

Oppbevar bacon i kjøleskapet bin for best resultat.

Fryse eller forbruke åpne pakker med bacon i løpet av fire dager.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vite-om-bacon-har-gatt-darlig/ "

相关文章!
 • Hvordan vite om hjortekjøtt har gått dårlig Hvordan vite om hjortekjøtt har gått dårlig
  - 阅 2

  Hjortekjøtt, akkurat som andre typer rødt kjøtt og vilt, kan fryses i opptil et år eller enda lenger om de er pakket og lagret på riktig måte. Imidlertid kan hjortekjøtt gå dårlig lett hvis det ikke er frosset ordentlig, eller hvis det sitter i kjøle

 • Hvordan vite når Wine har gått dårlig
  - 阅 0

  Før drakk noen vin, er det lurt å sjekke vin etter tegn på at det har gått dårlig. Bad vin er ikke definert som vin som rett og slett ikke smaker godt; snarere er det vin som har hatt kjemiske endringer finner sted som faktisk gjør vinen ikke godt å

 • Hvordan vite om hvetemel har gått dårlig Hvordan vite om hvetemel har gått dårlig
  - 阅 0

  Hvis du tror det er noe "off" om hvetemel, sjansene er det er bortskjemt. Hel-hvetemel er mer næringsrike og komplekse smaker enn hvitt mel, men den ekstra olje fra kli og kim gjør det mer utsatt for svinn enn hvitt mel, hvor disse ytre lagene e