Amopage

Hvordan vite når du har eggløsning

- Views 1
Advertisement

Hvordan vite når du har eggløsning


Vet du når du har eggløsning? Å vite eller i det minste være i stand til å forutsi når du har eggløsning er nøkkelen til å bli gravid når du er klar til å bli gravid. Så lenge alt er i orden med begge parter, timing sex under eggløsning perioden er bundet til å få deg gravid.

Du trenger

kalender

termometer

Bruksanvisning

Diagrammet du perioder for å fastslå eggløsning. Hver gang du får mensen, markere det på kalenderen din. Hvis du har regelmessige perioder, vil dette gi deg en idé om hvor lang syklusen din er, som er hvor mange dager fra starten av en periode til starten av neste periode. Eggløsningen skjer midtveis i syklusen din. Den typiske menstruasjonssyklus er 28 dager slik eggløsningen bør skje på dag 14 (teller dag 1 som den dagen den siste perioden startet). Men på grunn av ulike sykluslengder, kan du være eggløsning hvor som helst mellom dag 10-17 i syklusen. Når du bestemme den gjennomsnittlige lengden på menstruasjonssyklusen, kan du finne midtveis og forutsi når du har eggløsning.

Hvordan vite når du har eggløsning


Vær oppmerksom på hva som skjer "der nede". Under eggløsningen, kvinner har en tendens til å ha mer og tykkere utflod enn normalt. Dette er for å hjelpe sædcellene svømme bedre. Hvis du har et rundt om dato på kalenderen din spådd eggløsning, betaler oppmerksomhet til vaginale sekreter kan videre hjelpe deg å vite når du har eggløsning.

En høyere basal kroppstemperatur kan gi deg beskjed når du har eggløsning.
Noen kvinner bruker en kartlegging metode eller BBT (basal kroppstemperatur) metode for å avgjøre når de har eggløsning. Hvis de to første måtene å forutsi eggløsningen ikke har vært vellykket, enn du kanskje ønsker å prøve denne metoden. Din basal kroppstemperatur er temperaturen i kroppen din, først i morgen før du får ut av sengen. Så du vil ønske å være sporing kroppen temp hver morgen med et termometer. Midtveis i syklusen din, kan du merke en økning i basal kroppstemperatur, noe som er en indikasjon på eggløsning. Du ville ideelt sett ønsker å være i stand til å ha sex så snart du merker at basal kroppstemperatur. stige.

Hvordan vite når du har eggløsning


Bruk en Predictor kit. Hvis alle disse andre sporingsmetoder er for mye arbeid eller bare ikke fungerer for deg, så kan du kjøpe en ovulation Predictor kit for å øke sjansene for unnfangelse.

Hvordan vite når du har eggløsning


Hint

2009 [CCROCK]. Kopiering helt eller delvis er strengt forbudt

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vite-nar-du-har-egglosning/ "

相关文章!
 • Hvordan vite når du har nådd ditt studielån levetid grense
  - 阅 1

  Som student er du pålagt å ha kunnskap om en rekke ting knyttet til personlig økonomi, for eksempel budsjettering for utgifter, student lån og bruk av et kredittkort for å bygge positive kreditt. Og for de av dere som trenger å pådra seg et lån til v

 • Hvordan vite når Ham har gått dårlig Hvordan vite når Ham har gått dårlig
  - 阅 0

  Enten du har en frisk rå skinke eller en pakke med deli-skiver skinke i kjøleskapet ditt, vil du vite når det er ille. Rotten skinke har en ubehagelig lukt, rare farger og kan ha en unormal fuzz vokser på det. I noen tilfeller, en ubehagelig lukt og

 • Hvordan vite når Wine har gått dårlig
  - 阅 0

  Før drakk noen vin, er det lurt å sjekke vin etter tegn på at det har gått dårlig. Bad vin er ikke definert som vin som rett og slett ikke smaker godt; snarere er det vin som har hatt kjemiske endringer finner sted som faktisk gjør vinen ikke godt å