Amopage

Hvordan virker skutt sprengningsarbeid arbeid?

- Views 0
Advertisement

Hvordan virker skutt sprengningsarbeid arbeid?


Sandblåsing er en miljøvennlig og kostnadseffektiv svar til å forberede eller fornye store deler av betongflater. Hvis du ønsker en prosess som kutter ned på tørketiden og gir en overflate nesten umiddelbart klar for påføring av overlegg eller belegg, er skutt sprengningsarbeid en løsning for ikke å bli oversett.

Hva er skutt sprengningsarbeid?

Skutt sprengnings er en teknikk som brukes for det formål å overflatebehandling. Heldigvis er det et støvfritt alternativ og også sparer tid og arbeid. Med skutt sprengningsarbeid det er ingen av problemene forbundet med andre metoder som brukes for overflatebehandling og du trenger ikke å bekymre deg for dyre avfallsdisponering. Faktisk er skutt sprengnings fort bli den foretrukne metoden blant belegg produsenter siden det gir gode bindeegenskaper som reduserer tilfeller av belegg svikt og øker gulvets levetid. Sandblåsing er også brukt til å fjerne kalk, grader, graffiti og rust fra alle overflater.

Hvordan virker det?

Hovedprinsippet i skutt sprengningsarbeid ligger i propelling en kontrollert strøm av slipende skudd materialet raskt mot overflaten blir målrettet. I hjertet av skudd sprengningsarbeid system ligger et blast hjul. Når hjulet roterer med høy hastighet, blir den metalliske slipemiddel (også kjent som media) kanalisert til dens sentrum, hvor det er akselerert og slynget i retning av overflaten som fremstilles. De forurensninger samt media returen i et separasjonssystem som inneholder en støvsamler. Funksjonen til støvsamler er å fjerne støv, forurensning og alle medier som har blitt pulverisert. De resterende media kan resirkuleres ved å returnere det til lagringstrakten for fremtidig bruk.

Ulike metoder for Shot Blasting

Sand er den mest vanlig brukte slipemiddel for skudd blåsing, og derfor prosessen er vanligvis referert til som sandblåsing. De andre slipemidler som brukes for slyngrensing er granat, kjølt jern, olivin og glassperler. De to første er svært grov og slipemiddel, og de er ikke å brukes på mykt underlag. Imidlertid er olivin og glassperler vanligvis anvendes som poleringsmidler, og de kan brukes på ømfintlige overflater som metaller, plast, gummi og glass.

Fordeler med Shot Blasting

Det er flere fordeler med å velge sandblåsing enn andre konvensjonelle teknikker som brukes for å fremstille overflater. For en, kan du unngå å bruke sterke kjemikalier som ikke er miljøvennlig. I tillegg kan du velge blant et bredt utvalg av slipemidler, og du kan bruke denne prosessen både innendørs og utendørs. Med denne fremgangsmåte er overflaten tørr nesten umiddelbart, og det er ingen medfølgende støv forurensning.

Sikkerhetshensyn

Arbeidere som utfører prosessen med skutt sprengnings er eksponert for visse farer og tilstrekkelig beskyttelse er nødvendig for å holde dem trygge. En av de mest alvorlige farer er svevestøv som kan invadere luftveiene og forårsake skade. Metallstøv kan også være svært farlig siden metaller som bly, kadmium og mangan kan være giftig ved innånding.

Av denne grunn, forskrifter krever at media skal håndteres av kvalifisert personell, iført beskyttende klær og masker i nærvær av medisinsk overvåking. Også hørselsvern for alle arbeidstakere er et must, og operatører bør også bruke skinnhansker, leggings og forklær når du er på jobb.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-virker-skutt-sprengningsarbeid-arbeid/ "

相关文章!
 • Hvordan virker Housing Assistance arbeid? Hvordan virker Housing Assistance arbeid?
  - 阅 3

  Hvordan virker Housing Assistance arbeid? Housing assistanse er et føderalt finansiert program som gir trygge og rimelige boliger for lav inntekt mennesker og familier så vel som eldre og funksjonshemmede. Midlene fordeles til US Department of Housin

 • Hvordan virker Norton Antivirus arbeid?
  - 阅 0

  Hva er Norton Antivirus? Norton Antivirus er et antivirusprogram som er produsert av Symantec Corporation. Norton Antivirus arbeider for å beskytte datamaskinen mot uønskede angrep. Norton Antivirus kan skanne filer på datamaskinen for tegn på virus

 • Hvordan virker Polaroid Film arbeid? Hvordan virker Polaroid Film arbeid?
  - 阅 4

  Introduksjon Med digitale kameraer tar over fotomarkedet, er det noen ganger morsomt å mimre om gamle dager av Polaroid-kameraet. Polaroids har lenge vært kjent for å være i stand til å ta et bilde og har det bygges rett foran øynene dine. Selv om de