Amopage

Hvordan virker Foreclosure arbeid i North Carolina?

- Views 0
Advertisement

Hvordan virker Foreclosure arbeid i North Carolina?

I retten eller av domstol

Det finnes to typer boliglån foreclosures i North Carolina. En rettslig inndrivelse i North Carolina krever en utlåner til å begynne en prosess og få en rettskjennelse slik at det å hindre på ditt hjem. En ikke-rettslig foreclosure, men egentlig bare krever en utlåner til å gi deg varsel før du fortsetter.

Judicial Foreclosure

For en rettslig foreclosure i Nord-Carolina, kan du forvente å motta varsel om utlåner hensikt å fortsette med en foreclosure. Ifølge den offisielle nettsiden til staten North Carolina, långivere er pålagt å gi låntakere med 45 dager varsel før de går videre med foreclosure. I denne tidsperioden, er du også ment å motta et dokument fra staten som gir deg et gratis nummer å ringe etter hjelp med å spare ditt hjem. Etter denne standard-oppsigelsestiden er utløpt, vil långiver gå inn i rettssalen og begynner på en foreclosure søksmål, og du vil motta en melding om retten dato satt for søksmålet. Hvis utlåner vinner søksmålet, og domstolen gir foreclosure, utlåner vil selge ditt hjem på auksjon.

Power of Sale Klausulene

Noen boliglån har kraften i salg klausuler som gjør at långivere til å fortsette med foreclosures uten å innhente rettskjennelser. For å gjøre dette, må utlåner først sende en melding om salg til låner 20 dager før datoen for salget. Deretter må låntakeren om at innkalling til salg i en generell sirkulasjon avis i to påfølgende uker. Den endelige avisen oppføring må bli lagt ut minst 10 dager før datoen for salget.

Den utlåner må også legge salget informasjon om tinghuset døren, hvor det må være for en hel 20 dager før auksjonen. Salget Meldingen må inneholde navn på låntakere, utlån organisasjonen, detaljer om eiendommen og stedet hvor auksjonen vil skje. Auksjonen av et hjem finner sted på fylkestinghuset på datoen som er angitt, mellom klokken 10 og 16:00, med hjemmet går til høystbydende.

stoppe Foreclosure

Før et boliglån foreclosure har funnet sted i North Carolina, låntakere har en mulighet til å stoppe forhandlingene. For eksempel kan de avtale å refinansiere sine boliglån, må tilfredsstillende betalingsvilkår eller komme opp med hele det forfalte beløpet. I noen tilfeller kan en låntaker forsøke å selge sin eiendom eller arrangere en gjerning i stedet for foreclosure, som innebærer å signere hjem gjerning over til utlåner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-virker-foreclosure-arbeid-i-north-carolina/ "

相关文章!
 • Hvordan virker Foreclosure arbeid? Hvordan virker Foreclosure arbeid?
  - 阅 0

  Loven krever foreclosure forhandlinger når en utlåner lån penger og betalinger ikke er gjort, noe som resulterer i sivile blir solgt for å betale ned gjeld. Oppdag hvordan foreclosure gir en mulighet for de som låner til å bli hørt i retten med hjelp

 • Hvordan virker Foreclosure arbeid i Texas? Hvordan virker Foreclosure arbeid i Texas?
  - 阅 1

  Typer av Foreclosure I Texas er det to typer boliglån foreclosure. Den første typen er rettslig foreclosure, som ofte blir referert til som retts foreclosure. Med denne typen, må utlåner søksmål i retten for å hindre på låntakers bolig. Retten gir de

 • Hvordan virker Foreclosure arbeid i Florida? Hvordan virker Foreclosure arbeid i Florida?
  - 阅 0

  Misligholde Omtrent en fjerdedel av USA er tillitsmanns stater der det ikke er noen boliglån. Florida er blant de tre øvrige kvartalene, som kalles boliglån stater. I et boliglån stat som Florida, kan tiden det tar å hindre være betydelig lengre ford