Amopage

Hvordan virker en Induksjon Stove arbeid?

- Views 2
Advertisement

Hvordan virker en Induksjon Stove arbeid?


Hvis redusere energiforbruket i hjemmet er en prioritet, vil du kanskje bytte til en induksjonskomfyr. Den tradisjonelle elektrisk eller gasskomfyr er ikke lenger det eneste valget. En induksjon komfyr gir deg en miljøvennlig måte å tilberede måltider. "Cooking Grønn: Redusere Carbon Footprint på kjøkkenet," sier at en induksjonskomfyr krever mindre enn halvparten av energien av tradisjonelle ovner. Miljøbevisste huseiere på utkikk etter alternative tilberedningsmetoder bør utforske induksjon.

Funksjon

Hva gjør en induksjon komfyr annerledes er at den ikke bruker en elektrisk spole eller gass til å lage mat. En induksjon komfyr arbeider med elektromagnetisk energi, som kan høres skremmende, men elektromagnetisk energi er den samme type energi som sendes ut fra din mobiltelefon. Ovnen produserer energi ved hjelp av en kobbertråd og en elektrisk strøm. Energien går direkte inn i kokekar som sitter på toppen av ovnen. GE Appliances rapporterer at den elektromagnetiske energien som forårsaker jern molekyler i kokekar til å vibrere 20.000 til 50.000 ganger per sekund. Friksjonen skaper varme i bunnen av kokekaret, som i sin tur lager maten uten å sende en mye varme på komfyrtopp eller inn i rommet.

fordeler

Flere fordeler kommer med en induksjon komfyr som ikke er tilgjengelige med en tradisjonell ovn. For eksempel, komfyr knapt blir varm, noe som betyr et nysgjerrig barn er mindre sannsynlighet for å brenne en hånd eller finger. En induksjons ovnen er lett å rengjøre, fordi overflaten er glatt og vanligvis laget av glass. Ovnen er også drevet av elektrisitet, så du trenger ikke en gass-tilkobling for at det skal fungere.

betraktninger

En induksjon komfyr krever kokekar som inneholder magnetisk materiale. Du vil ikke ha råd til å bruke alle typer kokekar som er rundt. Faktisk, må du kaste din aluminium, glass eller kobber kokekar fordi de ikke vil fungere med en induksjon komfyr. Kokekar alternativene inkluderer noen kokekar som støtter et magnetisk felt, for eksempel støpejern, emaljert stål eller emalje-belagt støpejern. For å gjøre ting enkelt, vet at hvis en magnet fester seg til kokekar, er det godt for en induksjonskomfyr.

Advarsel

Matlaging med induksjon komfyr krever at du endrer dine forventninger. Den kokekar blir varm raskere enn med en tradisjonell ovn. Du må justere timing og matlaging hastighet for å unngå brent middager. Faktisk, ifølge Residential Design og bygge magasin, vil de fleste kokker sannsynligvis ødelegge sine første fem middager. Utdanning og praksis er nøkkelen til å lære hvordan du lykkes lage mat med den nye induksjonskomfyr.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-virker-en-induksjon-stove-arbeid/ "

相关文章!
 • Hvordan virker en bil subwoofer arbeid? Hvordan virker en bil subwoofer arbeid?
  - 阅 1

  Hva er en bil subwoofer? En bil subwoofer er et svært høyt høyttaler. Hensikten med en bil subwoofer er å skape lavest mulig frekvens eller den laveste bass (dyp) enden av det hørbare lydspekteret. En bil subwoofer varierer fra 4 inches til 36 inches

 • Hvordan virker en Air Ratchet arbeid? Hvordan virker en Air Ratchet arbeid?
  - 阅 0

  Et verktøy refererer til et verktøy som brukes for å tilveiebringe grep og mekanisk å legge kraft mens tilføre dreiemoment for å skru objekter eller forhindre gjenstander fra å dreie. En kraftnøkkel - som opererer via et annet enn menneskelig makt el

 • Hvordan virker en bil Motor arbeid? Hvordan virker en bil Motor arbeid?
  - 阅 0

  Introduksjon Nesten alle bilmotorer arbeider på prinsippet om en firetakts forbrennings sekvens. Sekvensen er inntak, kompresjon, tenning og slipp. Alle disse slag skjer en etter en for å skape kraft som beveger bilen. De delene som trengs for å gjør