Amopage

Hvordan vet jeg om en Outlet er et 3-fase

- Views 0
Advertisement

Hvordan vet jeg om en Outlet er et 3-fase


Trefasevekselstrøm vanligvis ikke leveres via en stikkontakt, men det er ikke alltid tilfelle. Noen høye boligblokker har tre-fase kabling, men forsyningsspenninger er på nivåer tilsvarende, men ikke helt det samme som Enfaset kabling. Selv i høye boligblokker, er bare en fase av en trefaset forsyning gjort tilgjengelig gjennom utsalgssteder. Å ha en stikkontakt som leverte tre-fase strøm i et hjem ville være sjeldne.

Du trenger

multi~~POS=TRUNC

Bruksanvisning

Telle åpninger i uttaket. Hvis det er tre eller færre spor for pluggutstikkerne, er uttaket et enkeltfase-utløp som drives ved 110 til 125 volt eller 220 til 250 volt. Tre-fase uttak ha minst fire spor. Tre av sporene hver leverer en fase av tre-fase elektrisk strøm, mens den fjerde spalte er bakken.

Sett multimeter for å teste AC volt. Sett spenningsområde til 250 volt eller høyere. Plugg den svarte ledningen til den vanlige kontakten og den røde ledningen inn i spenningskontakten.

Test stikkontakten sporene i par. Hvis ett spor ser annerledes ut enn de andre tre, test mellom det sporet og de andre sporene første. Du må teste alle mulige kombinasjoner av spor å utføre denne testen. Etiketten slissene A, B, C og D. Test mellom A og B, A og C, A og D, B og C, B og D, og ​​mellom C og D. Hvis spenningen mellom hvilket som helst par av slisser er 135 volt eller mindre, eller null volt, er uttaket ikke en trefase uttak.

Test sporene på utløpet i par. Hvis spenningen er minst 200 volt i tre par slisser, er uttaket sannsynligvis en tre-fase utløp. Undersøk bryter for uttaket. En strømbryter med tre brytere som er koblet sammen, slik at alle tre må være slått på eller av samtidig er en trefaset effektbryter. Begge betingelser må være oppfylt for et endelig svar. Effektbryteren må være en tre-fase breaker og spenningen mellom tre par av lignende sporene på uttaket må være større enn 200 volt.

Hint

Tilstedeværelsen av en tre-fase bryter - tre brytere ganged sammen - betyr ikke at et uttak er trefase, bare at muligheten finnes for at det skal være en tre-fase stikkontakt.

Tre-fase uttak er lite sannsynlig i en bolig innstilling og er mer sannsynlig i en industriell eller forretningsbygg. Noen gårder har også tre-fase strøm tilgjengelig for dem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vet-jeg-om-en-outlet-er-et-3-fase/ "

相关文章!
 • Hvordan vet jeg om mitt Outlet Er 240V? Hvordan vet jeg om mitt Outlet Er 240V?
  - 阅 0

  En 240V uttak er vanlig i mange hjem for å gi strøm til apparater som varmtvannsberedere og elektriske tørketromler. Boligeiere er ofte usikker på hvilken størrelse et uttak er, hvis deres boliger ble bygget av noen andre eller elektrisk arbeid ble g

 • Hvordan vet jeg om en mekaniker er Løgn
  - 阅 0

  Bil vedlikehold og reparasjon er uunngåelige utgifter når du eier et kjøretøy. Hvis du er en av dem som tror at bilen kjører på gass alene, tro om igjen. Du trenger motorolje, girolje og andre bildeler væske for å holde bilen kjører med presisjon. Me

 • Hvordan vet jeg om en fil er opphavsrettsbeskyttet
  - 阅 0

  Hvordan vet jeg om en fil er opphavsrettsbeskyttet. Opphavsrett er en lovlig måte å beskytte kreative uttrykk skriftlig, opptak og video. Kopiering opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse fra eieren av opphavsretten er brudd på opphavsretten,