Amopage

Hvordan velger jeg en Framing Nailer Gauge trenger eller Gauge Nagler?

- Views 0
Advertisement

Hvordan velger jeg en Framing Nailer Gauge trenger eller Gauge Nagler?


Framing spikerpistoler eller, som de er mer kjent, "spikerpistoler", er et nyttig verktøy i en rekke hjemme ombygging applikasjoner. Fester seg lettere dekorative elementer som kronen, til tyngre strukturell konstruksjon som framing snekker, er det bildepistoler er å sikre rask, nøyaktig spikring. De kommer i flere målere, så vet hvordan du skal velge en innramming spikerpistolen måler eller hvordan du skal måle spikerpistoler er avgjørende når du velger en innramming spikerpistolen.

Bruksanvisning

Sjekk kroppen av spikerpistolen. Måleren vil vanligvis være skrevet på kroppen av spikerpistolen selv. Hvis det er lastet med spiker, vil de ofte være merket med måler.

Sjekk størrelsen på negler. Spiker måle tall avta etter hvert som tykkelsen og lengden av spikeren øker. Den nedre måleren, jo større spiker.

Match nailer til jobben. Lett konstruksjon krever høyere spor spiker, mens spikring tyngre bygningselementer krever lavere spor negler. For konstruksjon som krever spikring av en rekke forskjellige materialer, velger en nailer med et mål i midten av høyeste og laveste målere tilgjengelig.

Test 24 til 22 G spikerpistoler. Dette er de minste spikerpistoler på markedet. De har vanligvis ikke hode slik at de synker under overflaten av det spikret materiale. De bruker spiker 0.61 til 0.70mm i diameter og 10 til 50mm lang. Denne måleren av spikerpistolen er nyttig for å feste lette materialer som plastfolie, papir, og støping.

Test 18 gauge spikerpistoler. Disse spikerpistoler bruke spiker 1.22mm i diameter og 12 til 50mm lang. Denne måleren av spikerpistolen kan anvendes i den lette anvendelser for hvilke 24 til 22 G spikerpistoler brukes, eller for spikring tyngre materialer. Sine negler generelt har hoder på dem og blir referert til som "brad negler".

Test 16 og 15 sporspikerpistoler. Dette er de mellomtoner av spikerpistolen målere og er noen av de mest brukte. De bruker negler 1.63 og 1.83mm i diameter og 16 til 64mm lang. Denne måleren av spikerpistolen er best egnet for spikring MDF, kryssfiner, bunnplate, og andre myke tresorter.

Test 8 til 10 sporspikerpistoler. Dette er noen av de tyngste-plikt spikerpistolen målere. De bruker spiker 2,9 til 3.1mm i diameter og 50 til 90mm lang. Denne måleren av spikerpistolen er best egnet for spikring tunge materialer som i innramming snekker eller spikring gjerde.

Test lavere tykkelse spesialitet spikerpistoler. En rekke spesialitet spikerpistoler er tilgjengelig som er bare for spikring svært tunge materialer. De kjører lange nagler som kan være så lenge som 6 inches eller mer.

Hint

Ved spikring, trykker spikerpistolen vakt til overflaten av materialet som skal spikres, og deretter trykker inn avtrekk. Holde utløseren trykkes ned, og prøvde seg på vakt mot overflaten som skal spikres er en raskere metode, men resulterer i unøyaktig spikring og kan føre til skade.

Vær svært forsiktig og slitasje riktig sikkerhetsutstyr når du bruker en innramming spikerpistolen. USA Consumer Product Safety Commission rapportert at mellom 1996 og 2001, spikerpistol skader nesten doblet fra 8966 til 14 625, og er i dag blant de vanligste årsakene til akuttmottaket besøk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-velger-jeg-en-framing-nailer-gauge-trenger-eller-gauge-nagler/ "

相关文章!
 • Hvordan Tånegl Med en Framing Nailer
  - 阅 0

  Toenailing, eller kjører en spiker i diagonalt for å koble to planker som møtes i en 90-graders vinkel, er en grunnleggende teknikk mye brukt i konstruksjonen. Blant andre programmer, må du kanskje tånegl ofte når rammer en vegg eller roughing i en d

 • Hvordan velger jeg en L'Oreal hårfarge fra brunt til Blond? Hvordan velger jeg en L'Oreal hårfarge fra brunt til Blond?
  - 阅 0

  Bare døende håret fra brun til blond er ikke så lett som det høres ut. For å sikre at du ser ditt beste, må du plukke den perfekte skyggen og tonen i blonde. Hvis du velger feil nyanse eller tone, kan du ende opp som ser vasket ut, blek eller selv ha

 • Hvordan velger jeg kutt av storfekjøtt? Hvordan velger jeg kutt av storfekjøtt?
  - 阅 0

  Mesteparten av storfekjøtt i slakter saken ble reist i USA, men kuttene kan variere enormt i forhold til pris og kvalitet. Finn en matbutikk eller slakteren som konsekvent selger høy kvalitet biff. Generelt kjøpe billig kutt av biff for braises, stui