Amopage

Hvordan velge Stue Møbler

- Views 0
Advertisement

Hvordan velge Stue Møbler


Hvis du er i prosessen med å velge møbler til stuen din, og deretter følge disse enkle tipsene for et vellykket kjøp. Du kan finne akkurat den rette stilen og design for din stue.

Du trenger

tid

penger

Møbel butikk

stue

Bruksanvisning

Shopping for stue møbler kan være en krevende oppgave. Det er så mange stiler tilgjengelig på markedet i dag, og ikke alle av dem vil kompliment utformingen av din stue.

Hvis du vurderer en møbel oppgradering i din nåværende stue, eller du kjøper møbler for stua for første gang, er det noen nyttige tips som vil lede deg gjennom prosessen. Hvis du er på et budsjett, så strategier som møblene er viktigst for deg, og kjøpe dem først. På den måten kan du bygge på stua dekor som tiden går uten å føle at du mangler et viktig møbel.

Step One: Stage overflate

Begrepet "staging" er et relativt nytt ord som brukes av hjem motedesignere å beskrive planlegging og utforming for din stue. Hvis du ikke iscenesette din egen stue før du handler møbler, kan du ende opp med brikker som er for stor eller for liten for plassen din. I tillegg er det viktig at riktig antall elementer er kjøpt til tilstrekkelig innrede stua, eller rommet ditt kan ende opp med å se for tomt eller for rotete. For å iscenesette rommet riktig, bruke noen bånd eller malertape for å merke av området der du ønsker å sette en sofa, bord, loveseat etc. Du kan også bruke puter og tepper for å hjelpe merke av disse områdene. Nå står i et hjørne av rommet ditt og nøye observere layout. Er det for mye åpen gulvplass igjen? Er det tilstrekkelig plass til å gå rundt uten å komme borti de merkede av områder? Med mindre du har en usedvanlig stor stue, kan din stue trolig bare håndtere tre til fem stykker av møbler.

Trinn to: Gå Nøytral med store møbler

Altfor ofte folk velger møbler som har travle design eller kompliserte stoffmønstre bare å ønske de hadde valgt annerledes. Det er absolutt ingenting galt med å legge litt smak og krydder til en levende plass. Men den mest praktiske måten å oppnå dette på er å pynte med tilbehør, ikke med de store møbler. Mote endres raskt, slik at du ønsker å velge grunnleggende møbler for din stue som ikke vil begrense din evne til å forandre seg med tiden. I tillegg kan det være lurt å unngå møbler som har en altfor kraftig og dramatisk stil. For eksempel kan sofaer og bord som har en overflod av hardware virke dramatisk, men kan også ta oppmerksomheten vekk fra den generelle glamour av rommet. Stick med nøytrale farger, mønstre og maskinvare slik at accessorizing alternativene vil være ubegrenset. I tillegg, hold deg til nøytrale stoffer, inkludert skinn, slik at du vil ha en grunnleggende medium å jobbe med.

Trinn tre: Kvalitet er viktigere enn kvantitet

Møbler er dyrt, men det kan være langvarig. Hvis du velger merker og møbler elementer som er kjent for å ha et godt omdømme, så du kan være i stand til å bruke dem for et tiår eller mer uten å måtte bekymre seg for utskifting kostnader. Det betyr ikke at du må gå til dyre møbler forhandlere! Noen høy kvalitet møbler for stua kan bli funnet på møbler uttak og lavprisbutikker. Selv butikker som Big Lots kan bære anerkjente og høy kvalitet møbler. Hvis du prøver å bo på et budsjett, kjøpe en høy kvalitet sofa først. Stuen ser ufullstendig uten denne grunnleggende og kritisk møbel.

Hvis du iscenesette ditt område, stokk med nøytrale møbler, og kjøpe kvalitet stykker, vil din egen stue raskt bli din favoritt rom i huset.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-velge-stue-mobler/ "

相关文章!
 • Hvordan plassere Stue Møbler Hvordan plassere Stue Møbler
  - 阅 0

  Enten du flytter stue møbler inn i en helt ny plass eller bryting med en eksisterende layout, kan bevisst plassering angi eller gjenopplive stemningen i rommet. Mens flere kombinasjoner er mulig, kan du maksimere harmonien i ditt arrangement ved å ho

 • Hvordan Ordne Stue Møbler Hvordan Ordne Stue Møbler
  - 阅 0

  Room størrelse, farge, belysning og personlige preferanser er alle hensyn i å arrangere stue møbler. Interiørdesigner Mally Skok aksjer syv tips for å gjøre plass mer innbydende. Infographic: Tips for å arrangere Stue Møbler Sofa So Good En stor, sta

 • Hvordan velge Sovesofa møbler som ikke vil skuffe deg senere
  - 阅 0

  Sovesofa møbler er svært populært i disse dager, og derfor er det så mange typer sovesofaer å velge mellom. Sofa senger og møbler innkjøp kan være vanskelig og forvirrende hvis du ikke gjør din forskning på forhånd. Du kan velge mellom en moderne sov