Amopage

Hvordan velge sko for brennende føtter

- Views 0
Advertisement

Følelsen av "brennende" føtter er et vanlig problem som kan føre folk til å være svært ubehagelig og ute av stand til å slappe av. Føttene kan føles som de brenner mer så når du bærer sko eller i hvile. Begge sirkulasjons (vaskulære) problemer eller problemer med nervesystemet kan gi deg følelsen av å "brenne" føtter. Uansett hva årsaken til denne følelsen det er en rekke funksjoner som du kan se etter i en sko som vil gjøre det mindre sannsynlig for de brennende følelse å oppstå.

Bruksanvisning

 • 1

Ta en titt på sko som du eier og betaler spesiell oppmerksomhet til de som bringer på symptomene raskere eller sterkere enn andre. Dette vil hjelpe deg med å velge riktig type sko for din fot og unngå å kjøpe sko som du vil være i stand til å bære.

2

Har føttene målt til å være sikker på at du er iført riktig størrelse. Hvis en sko er for stramt vil det redusere blodtilførselen til føttene, og hvis det er for stram føttene vil skli rundt i skoen og friksjonen vil bringe på symptomene raskere.

3

Unngå kunstige materialer slik vinyl da dette faktisk vil gjøre føttene varmere enn skinn. Dette gjelder også med sokker. Unngå nylon og feste med bomull når det er mulig.

4

Finn en sko med snøring eller en stropp. Dette vil holde skoen på plass slik at foten ikke glir frem og tilbake i skoen. Friksjon vil føre til at føttene til å bli svært varmt og ubehagelig.

5

Bruk skoene rundt hjemme før du bruker dem utenfor, slik at du kan returnere dem til butikken hvis de føre til at brennende følelse å skje mer enn normalt. Ta dine nye sko til din podiatrist hvis du er usikker på passform.

6

Snakk med din podiatrist om orthotics (fot inserts, foreskrevet av podiatrist). Hvis foten er godt støttet, vil du være mindre sannsynlighet for å ha brent føtter sak ved friksjon og overdreven bevegelse. Hvis du har orthotics din podiatrist kan være i stand til å dekke deretter i et materiale som er mindre sannsynlighet for å bringe på symptomene dine.

7

Besøk en spesialist skobutikk. Noen nye spesielle materialer er tilgjengelige for at du kan finne mer behagelig og mindre sannsynlighet for å bringe på symptomene dine. Du er mer sannsynlig å finne alternative materialer i spesialist skobutikkene.

Hint

Handle for sko på slutten av dagen når føttene er på sitt største, mest hovne staten.

Hvis du bruker orthotics, ta dem med deg når du kjøper nye sko.

Aldri presse foten inn en sko, og håper at det vil strekke og til slutt passform.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-velge-sko-for-brennende-fotter/ "

相关文章!
 • Hvordan velge sko å bære med en kvinnes Suit Hvordan velge sko å bære med en kvinnes Suit
  - 阅 2

  Hvordan velge sko å bære med en kvinnes Suit. Ja, du kan komme unna med bare noen få par sko å koordinere med flere drakter. Kjøp grunnleggende, men klassisk, og bruke litt mer opp foran for å sikre en lengre levetid. Du trenger Dame Lukket toed sko

 • Hvordan kjøpe sko for brede føtter
  - 阅 0

  Når du har brede føtter, kan finne sko som passer godt være en utfordring. Men, med litt utholdenhet, tid og tålmodighet, kan du finne en sko som passer godt i et bredt format. Og du kan gjøre det innenfor hjelp av budsjettet og stil. Bruksanvisning

 • Hvordan velge sko for en baby Hvordan velge sko for en baby
  - 阅 0

  Velge sko for den lille når hun først begynner å vandre (vanligvis mellom 9 og 18 måneder) kan være en spennende milepæl i barnets liv. Husk navnet på spillet for første sko er komfort og passform for å sørge for at de små beina bo trygt og sunt. Du