Amopage

Hvordan velge SEO nøkkelord

- Views 0
Advertisement

Ved hjelp av SEO (Search Engine Optimization) og forbedre nettstedets SEO konsekvent er avgjørende for dens suksess. Velge den beste SEO søkeord er ekstremt viktig i denne prosessen. Den gode ting om riktig utført SEO er at det arbeidet du gjør nå vil kontinuerlig gi resultater for deg i lang tid framover. Følg disse trinnene for å velge den beste SEO søkeord for nettstedet ditt.

Bruksanvisning

Tenk om emnet på ditt nettsted. Skriv ned alle søkeordene som du tror folk er mest sannsynlig å bruke når du søker etter informasjon som du har. Få den oppfatning av andre mennesker som venner, familie og kunder. Spør dem hvilke søkeord de har brukt, eller tror de ville bruke til å finne ditt nettsted.

Få et søkeord verktøy som kan gi deg flere forslag. Mange gratisprogrammer er tilgjengelig på nettet. De vil være i stand til å fortelle deg hvilke søkeord eller setninger som er de mest populære og sannsynlig å gi deg den trafikken du ønsker.

Finn ut hvilke søkeord konkurrentene bruker. Se etter nøkkelord i kildekoden for å finne disse søkeordene. Hvis du vil vise et nettsted søkeord, mens du ser på nettsiden i nettleseren din, klikk "Source" i "View" -menyen. Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, høyreklikk på et tomt område på nettsiden og klikk "View Source" fra menyen som dukker opp.

Bruk en pay-per-klikk-programmet med en liten månedlig budsjett hvis du har råd til det. Dette vil tillate deg å se hvor mange visninger du mottar fra hver søkeord eller setning. Etter noen måneder, bør det være opplagt hvilke søkeord som er best for ditt nettsted. Bruk denne informasjonen til å justere SEO søkeord strategi for å sikre at folk vil være i stand til å finne ditt nettsted gjennom søkemotorer.

Hint

Husk å bruke et nøkkelord for din bestemt område eller region hvis det gjelder for ditt produkt eller tjeneste.

Ikke bare velge generelle søkeord. Søkeord som er mer spesifikke vanligvis gi bedre resultater.

Ikke bruk varemerke eller opphavsrettsbeskyttet søkeord fra dine konkurrenters nettsteder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-velge-seo-nokkelord/ "

相关文章!
 • Hvordan velge riktig struktur for nettstedet
  - 阅 8

  Hvordan velge riktig struktur for ditt nettsted. Det er tre grunnleggende strukturer til nettsteder: lineær, lagdelt eller svømmehud. Hvilken du bruker er i stor grad bestemt av din intensjon. Det grunnleggende prinsippet om webdesign er sentrert run

 • Hvordan velge en baby navn basert på Numerologi
  - 阅 2

  Numerologi kan spille en viktig rolle i personlig skjebne. Hvorfor ikke bruke kraften av tall og bokstaver for å starte ditt barn av rett? Du kan velge en baby navn som gjenspeiler en kombinasjon av positive egenskaper ved å studere denne gamle scien

 • Hvordan velge Lim og Lim
  - 阅 1

  Hver husstand opplever brudd og skader som lett kan repareres ved å lime bitene sammen. Men med de mange typer materialer i hjemmet som må festes til hverandre, våre husholdninger behov for å ha et utvalg av lim og klebemidler for å gjøre jobben. Hvo