Amopage

Hvordan velge riktig Crown for en Cowboy Hat

- Views 0
Advertisement

Hvordan velge riktig Crown for en Cowboy Hat


Greenhorns velge cowboyhatter utelukkende på hvordan de ser på detaljhandel rack eller basert på villedende impuls til å kjøpe de får etter en rask glimt i prøve-on speil. Men savvier cowboy hat shoppere kjøpe basert på hvor godt den vestlige hodeplagg krone utfyller formen på deres ansikter. Kronen av en cowboyhatt er den delen som stiger mest fremtredende fra toppen av hodet; mens randen er det parti som strekker seg lengst utover fra siden av hodet. Cowboyhatter tiltrekke oppmerksomhet, og nøkkelen til tegning flatterende blikk er å plukke hatter med kroner som balanserer ut en persons ansiktstrekk.

Du trenger

* Godt opplyst speil (s)

* Trusted handle partner og / eller megler

Innse fakta

Få best mulig tilnærming av ditt ansikts form. Ved prøving og feiling, kan du gratis hånd en skisse av ansiktet ditt form mens du ser inn i et speil. En multi-panel speil kan gjøre deg mer bevisst på fremtredende ansiktstrekk (nese, ører, skjegg) som kan kaste utseendet på valgt cowboyhatt krone ut av balanse og overdøve din generelle utseende. Venner eller familiemedlemmer kan hjelpe. La dem trekke frontpartiet og profil skisser av deg.

Hvis det er fastslått at din ansiktsform er tynn og langstrakt, velg en cowboyhatt med en krone av middels høyde. En krone som er enten for høy eller for knebøy vil overdrive ansiktet er trang. Hatter med bredere brem bidra til å balansere ut fremtredende ører og neser.

Plukk en cowboyhatt med en krone av middels høyde hvis ansiktet ditt er full eller rund. En krone som er for knebøy bør ville gjøre ansiktet vises fyldigere, og en krone som er for høy vil ha en lignende, forvrengt effekt.

En person med en kompakt eller liten chinned ansikt bør vurdere cowboyhatter med lavere kroner slik at hans / hennes hodeplagg ikke vises overveldende. En krone konisk med en skrå tilt på toppen bidrar også avlede oppmerksomheten fra en liten hake.

Velg en lue med en høyere krone og en kant som er minst medium hvis ansikt er oval. Hatter med lave eller middels brem eller trimme brem vil ikke flatere ansiktet ditt dimensjoner og mer sannsynlig ville forvrenge dem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-velge-riktig-crown-for-en-cowboy-hat/ "

相关文章!
 • Hvordan velge riktig Epilator for deg
  - 阅 1

  En epilator kan være en stor hårfjerning verktøy for enhver kvinne. Å velge den rette vil bli kvitt uønsket hår i flere uker om gangen i en svært givende måte. Hvordan velge riktig Epilator for deg 1 Når du velger en epilator, er det viktig først å v

 • Hvordan velge riktig Prosessorhastighet for en datamaskin
  - 阅 3

  Hvordan velge riktig Prosessorhastighet for en datamaskin. En datamaskin prosessor, ofte betraktet som hjernen i maskinen, har størst effekt på ytelse og pris. Hvis du vil ha en datamaskin for å kunne holde tritt med teknologien i løpet av de neste å

 • Hvordan velge riktig Vindu beskyttelse for Hurricanes Hvordan velge riktig Vindu beskyttelse for Hurricanes
  - 阅 2

  Windows er de mest sårbare delene av huset i en orkan, og kjøpe rett type vindu beskyttelse innenfor budsjettet er jobb en. Det enkle trinn alene kan spare deg for penger og forverring. Hvordan velge riktig Window Hjem Beskyttelse for Hurricanes Insp