Amopage

Hvordan vaske klær i rustne vann

- Views 0
Advertisement

Hvordan vaske klær i rustne vann


Rusty vann skjer vanligvis som et resultat av jern innskudd i rørene eller vann. På landsbygda, der vannkilden er en brønn, er rustne vann et vanlig problem med å forholde seg til. Rust flekker har en tendens til å overføre til de fleste noe de kommer i kontakt, særlig elementer som er laget av porøst materiale, slik som tøyet. Bruk enkle forebyggende og vedlikeholdstiltak for å sikre at når tøyet er vasket i rusten vann vil det ikke komme ut med oransje misfarging.

Du trenger

fosfat vaskemiddel

oksygen blekemiddel

hvit eddik

Bomullsball

Bruksanvisning

Reduser mengden rust i vaskevannet ved å kjøre vaskemaskinen gjennom en full syklus uten vask eller vaskemiddel til. Kjører en tilstrekkelig mengde vann kan hjelpe skylle VVS linjer av rustpartikler som har sittet siden sist du vasket. Slå på kraner nær vaskemaskinen, så vel, og la vannet renne i fem til ti minutter for å fjerne rust fra linjene.

Hvordan vaske klær i rustne vann


Vask tøyet i kaldt vann, med en fosfat vaskemiddel og alt-stoff oksygen blekemiddel. Fosfat vaskemiddel og blekemiddel oksygen fjerne og redusere rust i vannet mye på samme måte som en vannmykner gjør.

Legg til en kopp hvit eddik i vaskesyklusen sammen med vaskemiddel og blekemiddel. Eddik er kjent for å være en naturlig rustfjerner og hemmer og vil holde alle spor av rust i vannet fra å trenge klær.

Hell en kopp hvit eddik i skyllesyklusen, så vel. Tilstedeværelsen av eddik i både vann sykluser av vaskemaskin vil holde rust fra å overføre til tøyet.

Sjekk tøyet for rustflekker før du plasserer den i tørketrommelen. Varmen fra tørketrommelen vil sette en flekk. Hvis alle spor av rust overført til klærne, DAB på rust med en bomullsdott og eddik for å fjerne flekken.

Hint

Clean rust fra innsiden av vaskemaskin ved å fylle vaskemaskin med vann og to liter hvit eddik. La vann og eddik til å stå i vaskemaskinen over natten, og deretter kjøre en regelmessig syklus uten vaskemiddel.

Opprettholde en rust-fri vaskemaskin ved å kjøre vaskemaskinen med rent vann og to til tre kopper eddik en gang i uken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vaske-klaer-i-rustne-vann/ "

相关文章!
 • Hvordan Vask Vegger med såpe og vann Hvordan Vask Vegger med såpe og vann
  - 阅 0

  Vask vegger med såpe og vann for å holde dem rene eller for å forberede dem for maling. Mildt vaskemiddel og forsiktig fjerning eller tildekking av nærliggende møbler, tepper og kunstverk sikre at prosessen resulterer i rene vegger uten skader. Start

 • Hvordan vaske Soda mykere hardt vann? Hvordan vaske Soda mykere hardt vann?
  - 阅 0

  Hardt vann gjør rengjøringen mer utfordrende. Klesvask virker kjedelig og stiv; flater er klumpet sammen med rester; briller ser kjedelig og overskyet. Vasking soda tilsatt til hardt vann kan redusere disse negative effektene ved kjemisk å reagere me

 • Hvordan Vask skinnsko i vaskemaskin Hvordan Vask skinnsko i vaskemaskin
  - 阅 2

  Skinnsko vil vare lenge hvis de er skikkelig ivaretatt. Skinn er kjent for sin holdbarhet. Mange mennesker føler seg trygg på å investere i skinnsko, siden de vil vare lenger og ser bedre i det lange løp. Men skoene bli skitten. Vi går i gjørme, i ga