Amopage

Hvordan Vask Nattklubb Ink Stamp Off

- Views 0
Advertisement

Hvordan Vask Nattklubb Ink Stamp Off. Festligheter av helgen er over. Du har blitt edru, sov den av og er klar til å komme tilbake til den virkelige verden. Det eneste problemet er at du ikke kan vaske det nattklubb blekk stempel ut av hånden din. Hvis du ikke vil at sjefen å vite akkurat hvor mye moro du hadde over helgen, kan du prøve ett eller flere av disse tipsene for å få det blekk ut av huden din.

Bruksanvisning

 • 1

Prøv en profesjonell styrke håndrensemiddel. Disse rensemidler brukes vanligvis av bilmekanikere, så de bør være i stand til å takle en enkel blekkflekker.

2

Unn blekk som ikke er vannløselige med enkel rubbing alkohol eller neglelakkfjerner. Bare fukte en bomullsdott og tørk over det berørte området. Vask hendene med såpe og vann etter at blekket flekken forsvinner.

3

Gni en liten mengde fett inn i det berørte området, og tørke bort med en ren klut. Hvis hendene blir liggende altfor feit, vaske dem med fett-skjæring oppvaskmiddel.

4

Spray flekken med hårspray. La det tørke, skyll av med varmt vann.

5

Skrubb flekken med en av de nye flekken-viskelær svamper. Bare våt svamp og klem ut all overflødig vann, og den er klar til bruk.

6

Påfør rikelig med rensemiddel gel. Gni til flekken kan ikke lenger bli sett.

7

Prøv å tørke området med baby våtservietter eller våt-naps.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vask-nattklubb-ink-stamp-off/ "

相关文章!
 • Hvordan Vask Toner Ink Off av klær Hvordan Vask Toner Ink Off av klær
  - 阅 0

  Toner blekk fra en skriver eller blekkpatronen kan være rotete og vanskelig å rengjøre, spesielt når det flekker klær. Du kan vaske toner fra hendene med såpe og vann, men ta ekstra hensyn når du forsøker å fjerne toner blekk fra klær. Ikke bruk varm

 • Hvordan Reink en Ideal 200 Ink Stamper Hvordan Reink en Ideal 200 Ink Stamper
  - 阅 0

  Selvfargende stempler er en effektiv måte å stemple adresser, datoer, signaturer eller andre ofte brukte tekst eller bilder. Disse typer av stemplene har en innebygget stempelpute. Fargeputen er opp ned, og det stempel dysen hviler mot den. Hver gang

 • Hvordan Vask skinnsko i vaskemaskin Hvordan Vask skinnsko i vaskemaskin
  - 阅 2

  Skinnsko vil vare lenge hvis de er skikkelig ivaretatt. Skinn er kjent for sin holdbarhet. Mange mennesker føler seg trygg på å investere i skinnsko, siden de vil vare lenger og ser bedre i det lange løp. Men skoene bli skitten. Vi går i gjørme, i ga