Amopage

Hvordan Vask Lampeskjermer

- Views 28
Advertisement

Hvordan Vask Lampeskjermer


Det er i utgangspunktet to typer lampeskjermer - den innbundne skyggen og silke skyggen. Den hardback skygge har en utvendig papir eller stoff som er laminert på et rutefly. Silke skyggen med en stoff liner og eksteriør som er strukket over en wire ramme. Stoffet kan eller ikke kan være laget av silke. Et vakuum børste eller myk ren klut kan brukes på begge typer lampeskjermer for å fjerne støv.

Du trenger

Vacuum med børste

myk klut

Badekar

Varmt vann

Behendig eller Ivory Snø

Bruksanvisning

Les merkelappen på lampeskjerm for å se om det er noen spesielle vaskeinstruksjoner eller restriksjoner.

Støvsug lampeskjerm før vask for å fjerne skitt på overflaten.

Fyll et badekar med varmt vann, hvis du skal vaske en silke lampeskjerm. Vannivået bør være høy nok til å tillate at lampeskjerm for å være helt nedsenket. Legg Ivory snø eller Netthendt såpe til vann, ved hjelp av anbefalte mengder oppført på esken.

Spot skyggen ved å dyppe en klut i såpevann og gni forsiktig på flekken, med sirkelbevegelser.

Snu skyggen opp ned og dukkert i karet. Forsiktig bevege skyggen opp og ned og sideveis i vannet. Hvis vannet blir skitten, avløp og fylle på med ny såpevann.

Skyll skygge i varmt vann, ved hjelp av samme metode som vasking, men bruke rent vann. Dette kan ta flere kar av friskt, rent vann for å fjerne all såpe. Stoffet vil stramme opp som det tørker.

Støvsug innbundet skygge, og ikke legges i vann som med silke tilbake lampeskjerm.

Spot rene innbundne nyanser kun i ekstreme tilfeller. Våt vask anbefales ikke som rutinemessig rengjøring. Lag en deigaktig substans ved å legge til 1/4 kopp mildt rengjøringsmiddel og vann. Pisk med elektrisk mikser til å lage tørre såpeskum som ligner pisket krem. Vask forsiktig lampeskjerm ved hjelp av tørre såpeskum og svamp. Unngå lim områder. Skyll med en fuktig klut, og tørk med en tørr klut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vask-lampeskjermer/ "

相关文章!
 • Hvordan Vask skinnsko i vaskemaskin Hvordan Vask skinnsko i vaskemaskin
  - 阅 2

  Skinnsko vil vare lenge hvis de er skikkelig ivaretatt. Skinn er kjent for sin holdbarhet. Mange mennesker føler seg trygg på å investere i skinnsko, siden de vil vare lenger og ser bedre i det lange løp. Men skoene bli skitten. Vi går i gjørme, i ga

 • Hvordan Vask en oppvarmet madrass Pad
  - 阅 0

  Ahh, kan den komforten av glir inn i en forvarmet seng midt på vinteren ikke slå. Men før eller senere må du møte spørsmålet: Hvordan vasker dere stoff som er full av ledninger? Før du gjør noe annet, se deg rundt på utsiden søm for produsentens tag

 • Hvordan Vask Tar Off av hendene Hvordan Vask Tar Off av hendene
  - 阅 0

  Tar er et nyttig stoff for mange prosjekter, men det kan være vanskelig å fjerne fra hendene. Det er veldig klissete, og vaske det kan være en utfordring. Du trenger Vann skrubbing pads Industrial såpe Olje Krem Hvordan Vask Tar Off av hendene La tjæ