Amopage

Hvordan Vask lær Elbow Patches

- Views 0
Advertisement

Hvordan Vask lær Elbow Patches


Skinn albuene beskytte albuen arealet av en jakke eller genser fra rips og tårer. På grunn av det faktum at skinn er et "tørr ren bare" stoff, er de fleste elementer med skinn på albuene laget av naturlige stoffer som også må renses Hvis du trenger å rengjøre bare albuelapper du kan gjøre det selv med elementer du allerede har rundt i huset.

Du trenger

Mild håndsåpe

Oliven olje

Ren og myk klut

Vann

Bolle

Bruksanvisning

 • 1

Fyll en liten bolle omtrent halvveis med lunkent vann. Bollen skal være litt større enn en frokostbolle. Legg en liten klatt mild håndsåpe til vann og swish forsiktig med fingrene for å hisse.

2

Fukt kluten lett med såpe og vann. Gni skinnet forsiktig med kluten for å produsere en lett skum. Gni til skinn er ren. Vær forsiktig med å få såpe og vann på ull tekstiler, kan dette føre til krymping eller toving av ull.

3

Fukt en annen klut med rent vann og tørk forsiktig bort skum. Bruk så lite vann som mulig for å unngå skade på skinn. Bruk en annen ren klut til å tørke lappen, og om mulig, la det lufttørke i noen minutter.

4

Bruk en liten mengde olivenolje på en ren og tørr klut til tilstanden skinn. Gni oljen forsiktig. Unngå å få olje på rundt plagg. Bruk av for mye olje for å pleie skinn vil gjøre det klissete eller endre fargen på skinnet, så bruk med måte.

Hint

Du kan bruke noen av de ett skritt skinn rengjøringsmidler tilgjengelig. La skinnet tørke litt mellom rengjøring og condition trinn.

Test på et lite, uanselig område først hvis du kan. Ikke forsøk å rengjøre semsket eller uferdige lær deg selv; disse er strengt tørr ren bare.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vask-laer-elbow-patches/ "

相关文章!
 • Hvordan Vask skinnsko i vaskemaskin Hvordan Vask skinnsko i vaskemaskin
  - 阅 2

  Skinnsko vil vare lenge hvis de er skikkelig ivaretatt. Skinn er kjent for sin holdbarhet. Mange mennesker føler seg trygg på å investere i skinnsko, siden de vil vare lenger og ser bedre i det lange løp. Men skoene bli skitten. Vi går i gjørme, i ga

 • Hvordan Vask en oppvarmet madrass Pad
  - 阅 0

  Ahh, kan den komforten av glir inn i en forvarmet seng midt på vinteren ikke slå. Men før eller senere må du møte spørsmålet: Hvordan vasker dere stoff som er full av ledninger? Før du gjør noe annet, se deg rundt på utsiden søm for produsentens tag

 • Hvordan Vask Tar Off av hendene Hvordan Vask Tar Off av hendene
  - 阅 0

  Tar er et nyttig stoff for mange prosjekter, men det kan være vanskelig å fjerne fra hendene. Det er veldig klissete, og vaske det kan være en utfordring. Du trenger Vann skrubbing pads Industrial såpe Olje Krem Hvordan Vask Tar Off av hendene La tjæ