Amopage

Hvordan Vask en Silk Sengeteppe

- Views 0
Advertisement

Silke sengetepper holde deg kjølig om sommeren ved å absorbere fuktighet, men likevel beholde kroppsvarme for å holde deg varm om vinteren fordi silke hugs kroppen din. Siden en silke sengeteppe er dyrt, er det nyttig at du kan bruke den året rundt. Estetisk, silke sengetepper er luksuriøse, myke og gi noen seng en mer overdådig utseende. Imidlertid er silke et naturlig fiber og en delikat en, så vaske silke sengeteppe krever noen enkle trinn for å sikre at det forblir som nye i årene som kommer.

Du trenger

Vaskemaskin eller ren badekar

mildt rengjøringsmiddel

1/4 kopp hvit eddik (valgfritt tillegg for håndvask)

Tørketrommel eller klessnor

Bruksanvisning

Hvis håndvask, delvis fylle en ren badekar med lunkent vann, tilsett en mild såpe og senk silke sengeteppe.

Dunk silke sengeteppe et par ganger i såpevann; deretter tappe badekaret og nøye skyll (uten vred) inntil ingen såpe som er igjen.

Delvis fylle badekaret igjen med lunkent vann, og tilsett 1/4 kopp hvit eddik. Senk silke sengeteppe i hvit eddik løsning for å nøytralisere eventuelle såperester gjenstår. Skyll rent.

Hvis maskinvask, vaske silke sengeteppe separat med mildt vaskemiddel i kaldt vann på skånsom vask. Ikke legg blekemiddel eller tøymykner.

Tørk silke sengeteppe i tørketrommel på lav varme eller linje tørke ut av direkte sollys, noe som vil skade og svekke silke.

Hint

Hvis du ikke er komfortabel vaske silke sengeteppe hjemme, har det renses.

Unngå vrir din silke sengeteppe når det er vått fordi silke svekkes når det er vått og kunne rive.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vask-en-silk-sengeteppe/ "

相关文章!
 • Hvordan Vask Dupioni Silk Hvordan Vask Dupioni Silk
  - 阅 0

  Dupioni silke er en håndvevde silke som tradisjonelt er farget med en rekke vegetabilske fargestoffer. Nylig vevd, er silke stiv å ta på. Vask av materialet imidlertid myker opp og krymper silke med opp til 25 prosent. Dette krymping er problematisk

 • Hvordan Vask en Silk skjorte Hvordan Vask en Silk skjorte
  - 阅 0

  Det luftige silke skjorte du kjøpte for å bære ved spesielle anledninger kan fort miste sin appell etter at du ser "Only Dry Clean" tag. Ett spill i lunsjen kunne sende den til baksiden av skapet. Så lenge en silkeskjorte er ikke veldig farget,

 • Hvordan krympe en silke genser
  - 阅 1

  Hvis det silke genser du har kjøpt er litt stor, har du en god sjanse til å krympe den ved å endre noen skritt i din vanlige vaskerom rutine. Silke er hentet fra silke ormen kokong, og ifølge Fabrics.net, "en naturlig lim, sericin, utskilt av silkeor