Amopage

Hvordan vannrør Koble til et hjem?

- Views 0
Advertisement

Hvordan vannrør Koble til et hjem?


Vannrør såkalte forsyningslinjer bære vann fra en vannmåler eller godt inn i et hus. Hvert hjem har en tilførselsledning som er koblet til den. Lokale byggeforskrifter spesifisere hvilke rør som skal brukes til forsyningslinjer og innendørs avløp linjer. Vannrørene som brukes inne i husene er ofte et annet materiale enn forsyningslinjene.

materialer

De fleste slanger i kommunene er laget av kobber eller galvanisert metall, selv om polyvinylklorid (PVC) er å få bredere godkjenning. Boliger i distriktene som kobles til samfunnet vannsystemer kan bruke kobber, galvanisert, PVC eller polyetylen forsyningslinjer, avhengig av lokale byggeforskrifter. Boliger som får vann fra brønner vanligvis bruker PVC eller polyetylen.

Mange boliger har kobber vannrør inne. Klorert polyvinylklorid (CPVC) rør er mindre vanlig. Kryssbundet polyetylen (PEX) er å få aksept og kode godkjenning på mange områder. Du kan bruke beslag for å koble alle disse til alle typer tilførselsledningen.

Identifikasjon

Kobberrør har en glatt overflate, selv når de er gamle. Man kan gni kobber med et stykke sandpapir for å fjerne overflate misfarging og avsløre dens sanne kobberfarge. Galvaniserte rør har en ru overflate og er sølvgrå. PVC er hvit, glatt plast. Polyetylen er svart, glatt plast. Du vil ofte finne skrutvingene hvor det er beslag på polyetylen rør.

Størrelse

Rørleggere velge vann rørdimensjoner som oppfyller hjemmet vann krav i både volum og trykk. En gjennomsnittlig hjem har en 3/4-tommers tilførselsledningen. System montører bruker en 1-tommers eller større linje for boliger som krever et høyt volum av vann på en gang, for eksempel når en vanning systemet er knyttet til hjemmet VVS.

tilkoblinger

Den type vannrør bære vann til hjemmet, sammen med den type rør som brukes i hjemmet rørsystemet, sammen bestemme hvordan rørene koble til. Kobber tilkobling til kobber er loddet. Galvanisert kobler til galvaniserte bruker gjengede fittings. De fleste byggeforskrifter tillater ikke PVC inne i hjemmet for varmt eller kaldt vann linjer. PVC forsyningslinjer bruke gjengede rørdeler for å koble til hjemmet VVS. Polyetylen er tilpasset med gjengede fittings, og i de fleste byggeforskrifter det ikke er godkjent for bruk i boliger.

betraktninger

Kobber og galvaniserte forsyningslinjer reise inn i hjemmet og koble til hjemmet avløp nær varmtvannsberederen. Polyetylen og PVC forsyningslinjer kobler vanligvis like utenfor skive eller kjelleren veggen og ikke gå inn i hjemmet. Forsyningslinjene er begravd langt nok under klasse for å holde dem fra å fryse. Grav forsiktig med en spade hvis du prøver å finne dem, så du trenger ikke skjære gjennom dem. Ta kontakt med din lokale verktøyet-lokalisering tjeneste før graving.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vannror-koble-til-et-hjem/ "

相关文章!
 • Hvordan Serial Koble til en Brocade 4100B
  - 阅 0

  Brocade 4100B er en sikker SAN (Storage Area Network) bryter. Du kan opprette en seriell forbindelse til Brocade 4100B med seriekabelen som følger med enheten. Brocade 4100B kobles til en terminalemulator som Hyperterminal, eller sikt. Når du er tilk

 • Hvordan finne Lease til eget hjem Hvordan finne Lease til eget hjem
  - 阅 0

  Lease til egne hjem er en utmerket anledning for noen som ikke kan kvalifisere for et hjem lån til å bli et hus. Du kan ofte forhandle frem en del av husleien betalt over tid som en forskuddsbetaling på hjemmesiden buyout, noe som gjør lease til egne

 • Hvordan iPad Koble til Internett? Hvordan iPad Koble til Internett?
  - 阅 0

  Hvis du nylig har fått en iPad eller vurderer å få en, kan du være nysgjerrig på hvordan enheten får tilgang til Internett. Apple selger to modeller av iPad fra datoen for offentliggjøring. Den grunnleggende iPad kobler til Internett via Wi-Fi, og iP