Amopage

Hvordan være lykkelig å være single

- Views 0
Advertisement

Hvordan være lykkelig å være single


Mange filmer, TV-programmer og sanger på radio ville ha folk til å tro at det å være i et forhold som er best, og at en person kan ikke være lykkelig som singel. Dette er rett og slett ikke sant. Å være singel er mye forskjellig fra å være i et forhold. Selv om det kan virke ensom til tider, kan du få ved og bli lykkelig. Hvis du er nylig singel, kan det ta en stund å bli vant til å være singel igjen, men det vil skje, og lykke er ikke utenfor rekkevidde.

Du trenger

Kropp

Mind

Sjel

Bruksanvisning

Skriv ned alle fordelene du kan tenke på å være singel. Fordeler inkluderer mer frihet til å gjøre hva du vil, når du vil og med hvem du vil. Referer til denne listen hvis du begynner å føle deg ned.

Planlegge regelmessige sosiale aktiviteter med venner. Sterke vennskap ofte overleve andre typer relasjoner og gi en følelse av sammenheng. Gå på fest, gå på kino, besøke museer - en liste over hva du kan gjøre er lang.

Embrace en hobby du alltid har ønsket å starte eller bli med i en organisasjon eller en klubb som matcher noen av dine interesser. Hvis du liker å lese, for eksempel, bli med i en bokklubb.

Få trening. Øvelse fordeler kroppen og forbedrer humøret ved å øke endorfiner, som skaper en følelse av velvære. Det spiller egentlig ingen rolle hva slags trening, bare at du flytter kroppen din. Hvis du føler for å være sosial, bli en yoga klasse, pilates eller kickboksing klasse. Spør en venn til å være din trening partner.

Pusse opp hjemmet ditt slik du vil ha det. Dette gjelder for det meste til den nylig singel som nå bor alene. Noen, derimot, kan dra nytte av stemningen som øker endringer i hjemmet. Legg planter og inspirerende og munter kunstverk. Bli kvitt noe med dårlige minner knyttet til den.

Hint

Hvis du har vært i en ekstremt lang og vanskelig forhold ta tid, så mye som du trenger før du starter denne prosessen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vaere-lykkelig-a-vaere-single/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en lykkelig familie Hvordan bli en lykkelig familie
  - 阅 0

  The on-the-go livsstil av så mange moderne familier etterlater mange mennesker føler seg utslitt og ofte koblet fra hverandre. Bremse ned og fokusere på det som er viktig er nøkkelen til å ha en lykkelig, sunt familieliv. Happy familier er ikke allti

 • Hvordan lage en lykkelig Long varig ekteskap Hvordan lage en lykkelig Long varig ekteskap
  - 阅 0

  Starte en fantastisk livslangt forhold med noen andre kan være lett eller vanskelig. Med litt arbeid og forståelse vil du ha et godt forhold som vil vare evig. Her er noen tips for å gjøre din ekteskap vare evig, og være så lykkelig som du kan. Du tr

 • Hvordan ha en lykkelig familie Hvordan ha en lykkelig familie
  - 阅 0

  Hjem kan være der hjertet er, men det er enda mer viktig at familiens hjerter er glade. Uavhengig av hvilke utfordringer hvert familiemedlem kan stå overfor, vil dere alle være familie for resten av ditt liv - slik at du kan like godt legge litt arbe