Amopage

Hvordan være en Salon Resepsjonist

- Views 0
Advertisement

Hvordan være en Salon Resepsjonist


En salong er ofte en travel virksomhet og en resepsjonist er vanligvis nødvendig for å hjelpe driften drives effektivt, spesielt i stor skala salonger. Såvidt utdanning, de som ønsker en karriere innen dette feltet vil kun trenger en high school diplom. Men mange andre ferdigheter er nødvendig for å lykkes i denne rollen. En utgående personlighet, gode organisatoriske evner og evne til fleroppgavekjøring er viktige egenskaper for en salong resepsjonist. Perfeksjonere dine ferdigheter i disse områdene, utarbeide en CV, og begynne å lete etter en salong resepsjonist stilling.

Bruksanvisning

Lær hvordan salongen opererer. Studere de tjenester som tilbys og prisene for hver. Gå gjennom en typisk salon erfaring fra oppføringen for å avslutte for å bli kjent med hvert område et kundebesøk, slik at du vet hvordan du skal henvise klienter. Bli kjent med stylister og andre ansatte, slik at du kan være til bedre hjelp ved planlegging og administrasjon av innkommende samtaler for de ansatte.

Utvise en utgående personlighet. Vær vennlige og gjestfrie til kunder og ansatte, setter scenen for en innbydende salong miljø. Uansett hva som skjer i ditt personlige liv, sette et smil på ansiktet ditt når du går i salongen og husk at du er førsteinntrykket kundene vil ha av virksomheten.

Utvikle organisatoriske ferdigheter. Hold avtalebok, resepsjon, arkivsystem, og andre områder du er ansvarlig for å opprettholde både ren og organisert. Fjerne rot, lære av sjefen din hva som er viktig for å beholde og hva du kan kaste. Hold deg underrettet av ansatte tidsplaner og gjøre notater om eventuelle endringer for å unngå dobbel booking eller å ha en klient ønsker en avtale for en stylist har en fridag.

Lær telefon etikette. Svare på telefonen i en rolig, vennlig måte selv når du er opptatt, så den som ringer ikke føler at hun er inconveniencing deg. Grense samtaler på vent til under et minutt og følge opp med en status hvis en klient venter på en stylist til å plukke opp linjen. Når du tar et budskap, være sikker på å få kundens fulle navn og nummer, sammen med all informasjon hun ønsker du å passere langs. Les nummeret tilbake til bekrefte.

Ha en lagånd. Vær villig til å kaste inn etter behov med ekstra oppgaver for å hjelpe salongen kjøre glatt. Aldri si ordene, "Det er ikke en del av jobben min beskrivelse."

Arbeidet med multitasking. Som en salong resepsjonist, kan du ha tre telefonlinjer ringer, flere kunder som venter på å se stylister, og en selger forsøker å kaste et nytt hår produkt, alt på samme tid. Lær å prioritere og sjonglere flere oppgaver på en gang, mens resterende ro og kontroll. Praktisere ulike scenarier med venner for å hjelpe deg med å forberede seg på virkelige situasjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vaere-en-salon-resepsjonist/ "

相关文章!
 • Beskrivelse av oppgaver for Salon Resepsjonister Beskrivelse av oppgaver for Salon Resepsjonister
  - 阅 0

  En salong resepsjonist kan være det første kontaktpunkt som salon kundene har når du angir en salong. Et vennlig smil og en varm personlighet i resepsjonen vil fungere til fordel for en salong ved å gjøre kundene føler seg komfortabel og velkommen. S

 • Lønn av en Salon Resepsjonist
  - 阅 0

  Salon resepsjonister, som andre resepsjonister, gi kundene med det første inntrykket av virksomheten. Resepsjonister besvare telefoner å svare på offentlige henvendelser, bruker datamaskiner til å ordne avtaler, og de hilser og direkte kunder til fri

 • Hvor mye koster en Salon Resepsjonist gjøre? Hvor mye koster en Salon Resepsjonist gjøre?
  - 阅 2

  Når du ringer for å sette din neste hår eller manikyr avtale, er du mest sannsynlig snakke til salongen resepsjonist. De opprettholder den avtaleboka, hilse kunder og ta betaling når avtalen er over. De fleste stillinger krever en high school grad og