Amopage

Hvordan være en politisk konsulent

- Views 4
Advertisement

Hvordan være en politisk konsulent


Å bli en politisk konsulent krever mye hardt arbeid, litt flaks og mye schmoozing. Men hvis du allerede er en politisk junkie, vet moduler og outs av valg college og har en tendens til å få mer spent på en presidentdebatt enn Super Bowl, så bli en politisk konsulent kan være veien for deg.

Bruksanvisning

Utdanne deg selv om rollen til en politisk konsulent. En politisk konsulent er en oppsamlingskategori som omfatter meningsmålinger, medierådgivere, reklame konsulenter og spin leger. Generelt er en politisk konsulent rolle å gi råd til hans eller hennes kandidat på viktige spørsmål og bidra til å presentere kandidatenes ideer og politisk plattform for publikum.

Tenk på college. Selv om du ikke nødvendigvis trenger en grad å bli en politisk konsulent, i praksis, de fleste konsulenter har minst en høyskole grad. Hovedfag i statsvitenskap, vil statlige studier eller kommunikasjon også hjelpe deg å lære mer om din fremtidige yrke og gjøre deg mer salgbare til kunder og arbeidsgivere.

Informer deg selv om problemene. Les aviser og se på lokale nyheter å holde deg informert om aktuelle hendelser og til å ta notis av de problemer som påvirker samfunnet. En god politisk konsulent er oppdatert på alle de varme knappen problemer samt posisjonene til de kandidatene som stiller til kontoret, eller de som allerede er på kontoret, på disse spørsmålene.

Frivillig på en kampanje. Hvis det er et problem at du føler sterkt for, eller en kandidat du tror på, frivillig din tid. Bli med i en lokal grasrotkampanje for å se hvordan det er å være i frontlinjen og for å få en følelse for hvordan kampanjer arbeid.

Nettverk med de rette folkene. Å bli en politisk konsulent handler om hvem du kjenner. Bygg et nettverk av kontakter og potensielle kunder ved å delta i rally, innsamlere og andre arrangementer hvor du får en sjanse til å møte og sosialisere med movers og Shakers.

Finn en underdog kandidat og sette dine ferdigheter til å fungere. Nå som du har en følelse for den politiske konsulentvirksomhet, har gjort noen kontakter og deltatt i noen kampanjer, er det på tide å hoppe i. Finn en politisk kandidat du tror på, bli med i hans eller hennes kampanje og gjøre deg uunnværlig. Hvem vet? Du kan bare bli den neste James Carville eller Karen Hughes.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vaere-en-politisk-konsulent/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en strategisk planlegging konsulent
  - 阅 1

  Strategisk planlegging konsulenter hjelper bedrifter å vurdere sine evner og mål i forhold til trender i dag og i fremtiden. Strategisk planlegging konsulenter deretter hjelpe bedrifter lage en handlingsplan som vil tillate dem å få mest mulig effekt

 • Hvordan å være politisk korrekt Hvordan å være politisk korrekt
  - 阅 17

  Begrepet "politisk korrekt" refererer til folk som prøver sitt beste for å unngå uenighet og behandle alle mennesker likt, uten hensyn til kjønn, religion, fysisk eller mental kapasitet eller sosiale eller økonomiske status. Her er hvordan å vær

 • Hvordan skrive et forslag som konsulent Hvordan skrive et forslag som konsulent
  - 阅 0

  Når selskaper trenger hjelp reparere budsjett, planlegger en markedsføringskampanje eller omstrukturering av selskapet, spør de potensielle konsulenter til å skrive et forslag til det aktuelle prosjektet. Forslaget er en dokumentert forslag til hvord