Amopage

Hvordan være en Cosmetologist State Inspektør

- Views 1
Advertisement

Kosmetologer er ikke bare frisører. Som sertifisert kosmetolog, har du mulighet til å ta del forskjellige roller med dette yrket. Noen frisører fungerer som instruktører; mens andre jobber i en salong og til slutt bli bedriftseiere. Som statlig inspektør, ville din rolle være å sikre at kosmetologer holde deg oppdatert med sin lisensiering. De har også bekreftet at salonger og skoler av kosmetikk bo i samsvar med de lover og forskrifter som regulerer denne bransjen.

Hvordan være en Cosmetologist State Inspektør

Trinn 1:

Få din kosmetolog lisens. For å bli lisensiert i de fleste stater, er du pålagt å ha 1500 timer i godkjente kosmetikk kurs. Disse tidene kan variere per tilstand. Du vil også bli pålagt å ta en statlig styre undersøkelse etter gjennomføringen av læreplanen. Ifølge Beauty Skole Directory.com “Ved ferdigstillelse av din skjønnhet skoleprogram, de fleste statene krever at du tar en statlig styre undersøkelse for å få arbeids kosmetikk lisens.”

Hvordan være en Cosmetologist State Inspektør

Steg 2:

Praksis som en kosmetolog og som instruktør kan være nødvendig, avhengig av graden av den tilstand inspektør stilling. De fleste statlige inspektør jobber starter på nivå én, og kravene til å være en inspektør på dette nivået kan variere per tilstand. De fleste lavere nivå statlige inspektør stillinger krever 24 måneders erfaring som kosmetolog. Avhengig av ditt nivå av erfaring i håret bransjen, kan du muligens starte på et høyere nivå. Din lønn kan variere per nivå.

Hvordan være en Cosmetologist State Inspektør

Trinn 3:

Forskning statlige lover og regler som statlige inspektører må være kjent med. Lover og forskrifter kan variere fra staten. Gå til staten styret nettsiden til staten du planlegger å jobbe i. Det bør være en PDF-fil som vil tillate deg å laste ned relevante lover for staten.

Hvordan være en Cosmetologist State Inspektør

Trinn 4:

Søk om en statlig inspektør posisjon gjennom jobbsøking nettsteder. Noen statlige styreverv er lagt ut på disse nettstedene. Du kan også gå til nettsiden til staten styret av kosmetikk eller sivil tjeneste av staten du er interessert i å søke for å se om ledige stillinger er tilgjengelig for denne stillingen. Sjekk hjemmesidene ofte, spesielt hvis du er klar over en mulig ledig stilling som kommer åpen.

Hvordan være en Cosmetologist State Inspektør

Trinn 5:

Hold deg oppdatert med hår industrien. Trekk ut bøker eller annen informasjon du har fått mens forbereder din lisens. Sørg for at du holde deg oppdatert med de siste endringene i denne bransjen. Dette vil hjelpe deg å være forberedt på intervjuet og hjelpe deg å oppfylle din nye rolle som statlig kosmetikk inspektør. En god måte å holde deg oppdatert med denne industrien er ved å ta etterutdanningskurs. Noen av disse kursene kan tilbys på nettet. Det kan være lurt å delta på seminarer eller hår show som vil gi deg den siste utviklingen for frisører.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-vaere-en-cosmetologist-state-inspektor/ "

相关文章!
 • Hvordan finne en jobb som Hotel inspektør
  - 阅 0

  Et hotell inspektør kan være ansatt ved et hotell, et uavhengig byrå eller av offentlige myndigheter inspeksjon organer. De vanskeligste jobbene å finne er den glamorøse hotell anmeldelse stillinger med slike selskaper som Michelin, Zagat og AAA. Men

 • Hvordan bli en FDA Food Safety Inspektør Hvordan bli en FDA Food Safety Inspektør
  - 阅 0

  Å bli en Consumer Safety Officer er en multi-trinns prosess, og det vil ta tid å bli godkjent, men belønningen er stor. En forbrukernes sikkerhet offiser er en FDA inspektør som er godt kompensert for sin tjeneste, men må være kvalifisert etter opplæ

 • Hvordan blir jeg en USDA Kjøtt Inspektør? Hvordan blir jeg en USDA Kjøtt Inspektør?
  - 阅 0

  Kjøtt inspektører trenger sterke mager å nøyaktig vurdere og evaluere levekårene for fjørfe og husdyr, samt prosessen med slakting og lagring av dyr som brukes til mat. Ifølge United States Department of Agriculture, var det mer enn 7500 inspektører