Amopage

Hvordan utvikle Betingede Plans

- Views 15
Advertisement

Noe ut av kontroll vil alltid skje med din virksomhet. Du vil utvikle en medisinsk tilstand, markedet går inn i en lavkonjunktur, vil regjeringen vedtar en lov som regulerer virksomheten. En beredskapsplan hjelper deg å navigere disse potensielt truende øyeblikk. I stedet for å bekymre deg for hvordan å holde virksomheten åpen, en beredskapsplan gir deg fremgangsmåten for å gjøre dette på en logisk, praktisert måte.

Bruksanvisning

Identifisere det viktigste som du trenger en beredskapsplan. Tenk deg det som skremmer deg mest. Dette er ikke din virksomhet sviktende, men noe annet ut av kontroll. For eksempel kan det være en helse, familie eller bedrift problem som fører til at virksomheten til å slutte å fungere optimalt.

Bilde problemene som problemer ville føre i virksomheten. Dette kalles innflytelse, og de er de problemene du beredskapsplan løser. Skriv disse ned og beskrive innvirkning på ett punkt. For eksempel kan du beskrive virkningen av en helse problemet ville være at det ville forlate selskapet uten skikkelig lederskap.

Skriv ned, trinn for trinn, hvordan du vil løse problemet. Dette blir skrevet beredskapsplan. Vær så klart og konsist som mulig. I tilfelle av et helseproblem som påvirker ledelse, utnevne noen til å ta stilling. Forklar ansvar for den personen og snakke det over med dem.

Identifisere og skaffe adgang til ressursene du trenger for å utføre beredskapsplan. Hvis beredskapsplan tilsier at den beste måten å dekke et inntektstap er å trekke penger fra spare så du trenger penger i besparelser å trekke fra. Hvis du vil være passerer ledelse til noen andre, forberede vedkommende på forhånd.

Test beredskapsplan. Lat for en dag eller uke at problemet skjer. Initiere beredskapsplan. Dette betyr å forlate ledelse til den personen som vil ta over i ditt fravær, kjører tallene som om du er på en inntekt tap eller hva planen tilsier. Se etter knekk i planen og revidere skriftlig plan som nødvendig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-utvikle-betingede-plans/ "

相关文章!