Amopage

Hvordan Utkastelse fungerer hvis du allerede flyttet ut

- Views 0
Advertisement

Hvordan Utkastelse fungerer hvis du allerede flyttet ut


Hvis du står overfor utkastelse, kan du frykter den dagen da utleier dukker opp på din bolig med en sheriff stedfortreder på slep, for å tvinge deg ut av boligen. I påvente av dette scenariet, folk vender utkastelse ofte flytte ut før de kan bli tvangsflyttet. Hvis du har gjort dette, har du gjort deg selv en stor tjeneste.

utkastelse Process

Staten lover diktere hva som må skje for at en leietaker til å bli kastet ut av sin utleier. Men generelt, utleiere som ønsker å kaste ut leietakere må gi dem god skriftlig varsel. Hvis du værende utover den datoen som er angitt på oppslags, kan utleieren da ta deg til retten for å få en dom mot deg. På dette punktet, kan utleieren kunne endre låser på boligen din, slik at du ikke lenger kan få tak i, eller få den lokale politimyndigheter for å eskortere deg ut.

Hva du unngått

Hvis du har flyttet ut når utleier ga deg riktig skriftlig melding om at han ville ha deg ut, unngår du hans måtte ta rettslige skritt mot deg. Det betyr at du ikke trenger å gå til retten og står overfor en dommer. Det betyr også at utleier ikke kan få en dom mot deg. I tillegg, hvis du flytter ut før du blir tvangsflyttet, dette gir deg muligheten til å ta alle dine eiendeler med deg. Ellers må du la utleier vet at du vil komme tilbake for å hente personlige eiendeler, i henhold til nabolaget Legal Services nettsted, NLS.org.

Betydning

Utleiere sjekke potensielle leietakers siste utleie historier før du godtar å leie en bolig til dem. Hvis du lov tidligere utleier til å ta deg til retten ved ikke å flytte ut når han ba deg om å, vil leie historie bli alvorlig ødelagt. Potensielle utleiere vil kunne finne ut om din dom, og som kan være til skade for dem mot å leie til deg.

beskytte deg selv

Du kan beskytte deg mot rettsforfølgelse fra utleier ved å gi ham skriftlig varsel når du har flyttet ut. Din melding kan være bare en kort notat om datoen du flyttet ut. Lag en kopi og holde en for dine egne poster. Hvis du skal flytte etter at utleieren fått en dom mot deg, men før en sheriff stedfortreder har kommet innom for å fortelle deg at du trenger å forlate, lage en tredje kopi til fil med domstolen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-utkastelse-fungerer-hvis-du-allerede-flyttet-ut/ "

相关文章!