Amopage

Hvordan utarbeide en bevegelse for å forkaste

- Views 0
Advertisement

Hvordan utarbeide en bevegelse for å forkaste


Tiltalte sende inn en bevegelse for å forkaste når de føler at en sak har blitt feilaktig arkivert mot dem. Grunner for innlevering denne bevegelsen kan omfatte: retten har ikke saks jurisdiksjon i saken; på grunn av prosessen ble ikke fulgt når det gjelder ble bragt inn i banen system; det er ikke et rettsmiddel for saksøker krav skal håndheves; eller den personen som blir tiltalt er ikke underlagt jurisdiksjonen til bestemte retten.

Bruksanvisning

Besøk domstol kontorist kontor. Enkelte jurisdiksjoner kan foreskrive sin egen versjon av skjemaer som skal brukes til å presentere den bevegelse for å forkaste. Retten ekspeditøren skal gi deg den standard skjema for din lokale arena eller i det minste henvise deg til hvordan å formatere skrevet bevegelse hvis det kreves ingen spesiell form.

Gjennomgå eksempler på andre bevegelser. Dokument nettsteder som Scribd.com, DocStoc.com og lokalt nivå rettssystemet nettsteder inneholder en rekke eksempler på tidligere brukte bevegelser til å avvise. Disse bevegelser representerer en rekke forskjellige steder og emnet. Vær spesielt oppmerksom på prøver fra staten og nøye observere bevegelser knyttet til fagstoffet som er den samme som i ditt tilfelle. Dette vil gi ideer til hvordan å lage utkast til din bevegelse.

Ta med saksnummer og navn. Sørg for at denne informasjonen er nøyaktig og fullstendig. Retten kontorist kontor vil trolig bruke denne informasjonen til riktig filen din bevegelse.

Skriv fortellingen. Når du skriver beretningen om bevegelse bør du inkludere så mange som støtter fakta som mulig. Peke på en klar resonnement for hvorfor saken bør avvises.

Send inn ditt forslag til retten kontorist. Avhengig av bestemmelsene i statens lover, vil den andre part i søksmål har et visst antall dager på seg til å svare på forslaget. For eksempel, i Ohio, innlevering av bevegelse instantiates en 14-dagers vindu der tiden den andre parten må svare på innlevering. Dommeren vil gjennomgå bevegelse og avgjøre om det er meritterende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-utarbeide-en-bevegelse-for-a-forkaste/ "

相关文章!
 • Hvordan Uttak en bevegelse for å forkaste Hvordan Uttak en bevegelse for å forkaste
  - 阅 0

  Etter en bedende eller bevegelse er arkivert med banen, kan det bare tas ut av retten. Derfor kan du bare ta ut en bevegelse for å avvise ved å be om at retten fjerne tidligere arkivert bedende. Imidlertid vil retten kun trekke bevegelser for å avvis

 • Hvordan skrive en bevegelse for å forkaste Basert på Foreldelse Hvordan skrive en bevegelse for å forkaste Basert på Foreldelse
  - 阅 0

  Hver sivilt søksmål må være innlevert innen en juridisk tidsperiode kalles Foreldelsesloven. Dersom en sak er arkivert mot deg etter denne perioden utløper, kan du få det avvist ved å sende et juridisk dokument, kjent som en bevegelse, i retten. Når

 • Hvordan stoppe en bevegelse for å forkaste et motkrav Hvordan stoppe en bevegelse for å forkaste et motkrav
  - 阅 0

  En bevegelse er en formell forespørsel til en domstol for et spesifikt nevnt lettelse. For eksempel er en part som filer en bevegelse for å utsette ber om at en dommer flytte en domstol dato. Bevegelser generelt krever høringer i åpen rett. Motstride