Amopage

Hvordan unngå stoffskiftet Fra nedbremsing Mens på Master Cleanse Diet

- Views 9
Advertisement

Master rens er en avgiftning metode som varer mellom seks og 10 dager. Det kalles også Lemon Detox Diet eller lønnesirup diett. Dietten ble skapt av Stanley Burroughs i 1941. dietten krever å drikke en blanding av sitronsaft, klasse B lønnesirup og cayennepepper. ColonHealthCleanse.org rapporterer rens hjelper med renseprosessen mens tilbakestille stoffskiftet for bedre vekttap. Siden rens er en flytende diett, som betyr at dieter stoffskifte vil avta fordi det ikke er mat til drivstoff den. Du kan likevel gjøre et par ting for å øke forbrenningen din mens du er på denne dietten.

Hvordan unngå stoffskiftet Fra nedbremsing Mens på Master Cleanse Diet

Du trenger

Grønn te

Hot pepper pulver

Vann

Trinn 1:

Trene hver dag. Ifølge epigee.org, vil stoffskiftet naturlig fart når du trener opp for å brenne opp nok energi til drivstoff dine bevegelser. Stoffskiftet vil forbli forhøyet i opptil 12 timer etter at du trener. Gjør noen lys trener som å gå i minst 30 minutter om dagen og legge litt muskler condition i 15 minutter om natten.

Hvordan unngå stoffskiftet Fra nedbremsing Mens på Master Cleanse Diet

Steg 2:

Drikk 10 kopper grønn te hver dag. Bare legg te til vannet du bruker i kosten. Drikk et par kopper svart kaffe også. Teazone.org rapporterer at grønn te inneholder polyfenoler, en kraftig antioksidant som når samarbeider med koffein bidrar til å øke stoffskiftet og øke fettforbrenningen og vekttap. Regelmessige drikker grønn te, ifølge Teazone, vanligvis opplever en fire prosent økning i stoffskiftet.

Hvordan unngå stoffskiftet Fra nedbremsing Mens på Master Cleanse Diet

Trinn 3:

Øk inntaket av hot pepper og bruke pulver fordi det er mer potent. Hot pepper er allerede inkludert i Master Diet, så sakte prøve å øke beløpet du kan stå. Ifølge Cidpusa.org, den aktive kjemiske i paprika induserer direkte termogenese, fremgangsmåten ved hvilke celler omdanne energi.

Hvordan unngå stoffskiftet Fra nedbremsing Mens på Master Cleanse Diet

Trinn 4:

Drikk en liter vann hver dag, eller mer hvis du kan. Du trenger vann for å hjelpe metabolske prosesser til å fungere ordentlig. Dessuten er vann en del av Master Cleanse Diet. Dehydrering bremser ned stoffskiftet så mye som 3 prosent, ifølge Vanderbilt University forskning.

Hvordan unngå stoffskiftet Fra nedbremsing Mens på Master Cleanse Diet

Hint

Før du starter Master Cleanse Diet, prøver å spise maten med varmt pepper å bli vant til krydder. Prøv hot indisk og afrikansk mat.

Sjekk med legen din før du starter en diett.

Ikke bo mer enn en uke av gangen på dette programmet fordi du vil være fastende og du vil ikke være absorberende nok næringsstoffer og vitaminer.

Øvelse, men få litt hvile også.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-unnga-stoffskiftet-fra-nedbremsing-mens-pa-master-cleanse-diet/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Agave sirup med Master Cleanse Diet Hvordan bruke Agave sirup med Master Cleanse Diet
  - 阅 0

  The Master Cleanse Detox Diet, først oppfunnet av Stanley Burroughs i tidlig 1940-tallet, er tradisjonelt gjort ved å blande lønnesirup med sitronsaft, vann og cayenne. Men det kan gjøres like effektivt ved å erstatte lønnesirup med agave nektar. Aga

 • Hvor å skjule din Master Cleanse Diet fra vennene dine Hvor å skjule din Master Cleanse Diet fra vennene dine
  - 阅 0

  Mens mange av oss har sterke støttesystemene i våre venner, det er et trist faktum at andre av oss har venner som har bisarre sanser av humor og se vår Master Cleanser Diet som en kilde til "lekne" vitser. Noen ganger må vi spise middag med diss

 • Hva er fordelene med Master Cleanse Diet? Hva er fordelene med Master Cleanse Diet?
  - 阅 0

  The Master Cleanse kosthold er en utmerket måte å skylle giftstoffer fra kroppen og få en frisk start på en sunn livsstil. Hver så ofte, trenger kroppen å bli detoxed av fettvevet som egner seg til kreft og sykdomsfremkallende frie radikaler. Det er