Amopage

Hvordan Trygg fjerning av maling eller lim fra plast

- Views 0
Advertisement

Hvordan Trygg fjerning av maling eller lim fra plast


Maling og lim er like i at de begge inneholder kraftige lim formulert for å hjelpe dem bånd til harde, ikke-porøse overflater. Dessverre er disse egenskapene gjør dem begge meget vanskelig å fjerne. Når det gjelder å fjerne maling eller lim fra plast, det er en hårfin balanse mellom å bryte ned limet kjemikalier og ikke skade selve overflaten du prøver å lagre.

Du trenger

Oliven olje

terpentin

rags

Plast sparkel

Mineral ånder

Fjerning av maling eller lim fra plast

Fukt en klut med terpentin. Påfør terpentin til lim eller maling som du ønsker å fjerne, og la den trekke i to minutter.

Tørk bort limet eller male med en ren, tørr klut. Hvis noen lim eller maling forblir på plast, dempe en ny klut med white spirit. Påfør åndene til de resterende lim eller maling, og la den trekke i tjue sekunder.

Skrape bort malingen med en plastsparkel. Vikle en fille rundt plast kniv til å fungere som en buffer mellom den plastoverflate og sparkel. Dette vil bidra til å forhindre utilsiktede riper og rifter.

Tørk bort eventuelle mineral brennevin som ikke har fordampet med en frisk, ren og tørr klut.

Hint

Som et alternativ skritt for maling bare gjelder noen få dråper olivenolje til malingen du ønsker å fjerne. La oljen til å sitte i to minutter. Pakk en fille rundt en plast sparkel til å fungere som en buffer mellom plastoverflaten og sparkel. Dette vil bidra til å forhindre utilsiktede riper og rifter. Deretter skrape bort malingen med innpakket, plast sparkel.

Plast kitt kniver har en god balanse mellom stivhet og fleksibilitet for å hindre utilsiktet skade på plast. Bruk aldri en metallisk sparkel i stedet for plast ett eller du kan arr i overflaten.

Ikke bruk sterke kjemikalier på plast som de kan skade overflaten. I tillegg kan de forårsake maling og lim til å smelte, karakterisert ved å binde dem til plasten.

Ikke la white spirit for å suge i mer enn tjue sekunder, eller du kan risikere skade på plast.

Ikke bruk en grov børste på maling eller lim, da dette kan føre til sår i plast.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-trygg-fjerning-av-maling-eller-lim-fra-plast/ "

相关文章!
 • Hvordan Trygg fjerning av maling fra Slate Hvordan Trygg fjerning av maling fra Slate
  - 阅 0

  Skifer er en vakker, grå naturstein. Det er ofte malt å se ut som marmor eller andre, dyrere, stein, eller noen ganger i løpet av et maleri prosjekt, flekker av maling blir overholdt overflaten. Enten du arbeider med små flekker eller lag av maling p

 • Hvordan Trygg fjerning av en Ice Dam fra et tak
  - 阅 0

  Isen dammer på taket ditt er isformasjoner som blokkerer den naturlige fallet av snø ut av taket ditt. Hvis du har et tak dam, er det sterkt anbefalt at du fjerner den. En is dam kan sette angre stress på taket og takrenne system, noe som kan forårsa

 • Hvordan Trygg fjerning av en e-ZPass Fra et frontruten Hvordan Trygg fjerning av en e-ZPass Fra et frontruten
  - 阅 0

  Hver E-ZPass transponder omfatter et sett av klebefestestrimler som brukes for å feste apparatet til frontruten. Disse monterings strimler er 3M Dual Lock merkevare teip, som grep fire ganger sterkere enn borrelås. Som borrelås, er Dual Lock strimler