Amopage

Hvordan Trim Arm Pit Hair

- Views 3
Advertisement

Hvordan Trim Arm Pit Hair. Arm pit hår er noe som mange kvinner fjerne helt, men mange menn rett og slett er usikker på hva du skal gjøre med. De ønsker ikke å fjerne det av frykt for ikke å være maskuline, men de ønsker ikke å fortsette å la det vokse fordi svette er fanget, og det fanger kroppsvarme. (For ikke å nevne det kan begynne å se ut som en chia pet.) Her er noen tips om hvordan du kan trimme arm hår.

Du trenger

Saks

tynning hagesaks

Barberhøvel

Clippers eller kinnskjegg trimmer

Bruksanvisning

 • 1

Bruk clippers, Skjeggtrimmere eller kinnskjegg sakser. Dette er den enkleste metoden som trimmerne er satt til ikke å dra i håret og vil bare ta det med et par raske rapper. Sett vakt på den høye siden mens bestemme ønsket lengde. Du kan alltid trimme mer senere.

2

Prøv saks til å klippe armen pit hår. Dette kan være en smule vanskelig som du må holde opp armen med en hånd og trim med den andre. Gre eller matte håret slik at det er på sin fulle lengde, så ta saksen og trim endene.

3

Barbere armen pit hår. Bruk en annen barberhøvel enn du gjør på ansiktet ditt. Ved å bruke høvelen på full-lengde hår, det vil tynne området, fjerne noen hår og forlater andre. Dette vil hjelpe deg å få den ønskede effekten av en trim.

4

Trim armen pit hår ved hjelp av tynning hagesaks. Disse kan hentes på ditt lokale stoffet butikken. Mange stylister bruke dem samtidig kutte håret. De er designet for å la noen hår i full lengde samtidig kutte andre i to. Dette er hvordan frisører trim på siden av hodet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-trim-arm-pit-hair/ "

相关文章!
 • Hvordan Trim Arm Hair
  - 阅 0

  La oss innse det, enten du er en mann eller en kvinne, arm hår kan være belastende. Kanskje det er mørkt, kanskje du har en overflod eller kanskje du bare ikke liker det. Uansett hva tilfellet kan være, i bare et par raske skritt, kan du trimme din a

 • Hvordan er Oliven pitted? Hvordan er Oliven pitted?
  - 阅 0

  Oversikt Hvordan hjem kokker Pit Oliven Oliven kan pitted i små mengder ved å knuse en oliven mot siden av en kokk kniv. Dette tvinger hardt pit for å bli kastet ut fra oliven. Hjem Olive Pitter En annen metode som brukes til pit oliven i små mengder

 • Hvordan Forklar ARM boliglån Hvordan Forklar ARM boliglån
  - 阅 0

  Justerbar hastighet boliglån er mer kompleks enn fastrentelån. ARM lån kan endres i løpet av nedbetalingstid. Dermed blir de ansett som mer risikabelt fordi utbetalingene øke over tid. Selv om lav første renten som tilbys av de fleste våpen er friste