Amopage

Hvordan trene en Chihuahua Terrier

- Views 4
Advertisement

Hvordan trene en Chihuahua Terrier


De grunnleggende lydighet kommandoer sitte, bo og komme er avgjørende for din Chihuahua sikkerhet og er gode byggesteiner for andre kommandoer og triks du kanskje vil legge til senere. Chihuahuaer er intelligente hunder og fangst på svært raskt på nye konsepter. De er hengiven og lojal i naturen og vil ønske å behage sin eier. Treningen din Chihuahua skal begynne umiddelbart så snart den kommer hjem til deg for å etablere sin plass i den nye pakken.

Du trenger

Krage eller sele

Leash

Bruksanvisning

 • 1

Konsentrer deg om innbrudd først. Annen opplæring kan vente noen dager. Begynn umiddelbart ved å bringe henne hjem. Selv i en inngjerdet hage, rolig spasertur Chihuahua i bånd, slik at tid for hunden å bli kjent med den nye eiendommen. Ros overdådig når den bruker på badet. Veiledning vil vise at dette er den spesiell plass "å gå". Gjenta dette flere ganger i løpet av dagen, og ved sengetid. Fire eller fem dager er alt som trengs for å etablere en livslang mønster.

2

Hvordan trene en Chihuahua Terrier


Være leder. Hunder er flokkdyr og trenger en leder. Dette er rett og slett hunden naturen som ordinert fra begynnelsen. Når du snakker med din Chihuahua, vil det vekke itsr ører. Denne enkle samspill av dere snakke og hunden ønsker å lytte er en naturlig demonstrasjon av en hund reagerer på lederskap. Alltid være fast og konsekvent med dine kommandoer. Ikke la ut komponentene i kjærlighet og ros. Selv de mest temperamentsfulle av hunder vil svare på en god leder.

3

Lære å sitte ved å plassere fingertuppene på Chihuahua rumpe og presser lett ned mens godt å si "Sitt". La fingrene på plass som det fortsetter å sitte og ros hunden. Gjenta kommandoen når du tar hånden din, slik at det å sitte uten hjelp. Hvis hunden reiser seg, kopiere forrige trinn. Etter et øyeblikk eller to tillate, til hunden stå opp og overdådige med ros for samarbeid.

4

Instruere hunden på begrepet "Stay", som viser din Chihuahua flaten din utstrakte hånd mens du sier "Stay". Hvis hunden beveger seg, den tilbake til sin opprinnelige posisjon og gjenta kommandoen til den holder seg på plass uten hjelp. Som alltid, gi kjærlighet å belønne hundens samarbeid.

5

Hvordan trene en Chihuahua Terrier


Inviter hunden til å "Kom". Hunder naturligvis tolke et klapp i hendene og utstrakte armer som en innbydende gest. Gjør denne bevegelsen mens entusiastisk roper "Kom her." Etter et par ganger, vil din Chihuahua forbinder ordet med loven for å gå til deg. Deretter praksis si ordet "Come" på en naturlig taler tone i stedet for en spent ett og gjenta det på denne måten før din Chihuahua vil svare på din vanlige stemme nivå.

Hint

Alltid ta direkte øyekontakt når du gir kommandoer til Chihuahua. Ditt lederskap vil skape tillit i denne energisk liten hund.

Deres kjennetegn skjelving blir ofte gjort for å generere kroppsvarme. Sett en doggie genser på Chihuahua på kjøligere dager for å holde den varm, selv når det er innendørs.

Bruk kjærlighet og ros for å trene din Chihuahua stedet for mat belønninger. Begrunnelsen er enkel: hvis du trenger hunden for å svare på en kommando i en ukjent sted, kan du ikke alltid har en godbit i lomma, men en slags touch og en betryggende tone er noe som er konstant med deg.

Begrens Chihuahua er uten tilsyn utendørs tid. Rasens lille størrelsen kan gjøre det attraktivt for store rovfugler eller tettsted levende dyr.

Chihuahuaer blir spent og stresset lett, også forårsaker skjelving. Snakk beroligende til hunden din til enhver tid, og forsøker å gi så rolig og stabil et hjemmemiljø som mulig.

Aldri slå eller kjefte på Chihuahua. Ikke bare er dette fornærmende og uakseptabelt, men det er helt unødvendig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-trene-en-chihuahua-terrier/ "

相关文章!
 • Hvordan trene en Chihuahua Hvordan trene en Chihuahua
  - 阅 2

  Chihuahuaer er flotte små hunder som kan trenes akkurat som alle andre hunden. På grunn av sin størrelse, er det noen trinn som du kan ta for å gjøre det lettere. Du trenger Leash flat krage behandler Bord Hvordan trene en Chihuahua Chihuahuaer er øm

 • Hvordan trene Jack Russell Terrier å godta Cats Hvordan trene Jack Russell Terrier å godta Cats
  - 阅 2

  Jack Russell terriere er jakthunder som ofte feil familiens katt som sin siste bytte. Avlet for å jakte rev, Jack Russells er lynrask og potensielt dødelig for andre små dyr - selv en med hurtighet av en huskatt. Mange folk ikke innser hvor farlig en

 • Hvordan trene en Boston Terrier
  - 阅 0

  Boston terrier er livlige, smarte små hunder som gjør stor familie kjæledyr. Med litt trening Boston Terrier kan bli en fantastisk følgesvenn i mange år fremover-sammen med år med moro og minner for familien din-så følg disse trinnene og ta masse bil