Amopage

Hvordan trene Chihuahua Valper

- Views 5
Advertisement

Hvordan trene Chihuahua Valper


Når folk flest tenker om chihuahuaer, de tenker på de små rammer, men store, dominerende personligheter. Faktisk, de fleste chihuahuaer har en Napoleon kompleks, som mange bitt, knurring og prøver å kontrollere noe i sin bane - uansett hvor stor. Men din chihuahua valp trenger ikke å være på denne måten. Når riktig trent, mange chihuahua valper slå inn kjærlige, respektfull voksne. Hvis denne type temperament er det du ønsker, lage den med vedvarende og pasientopplæring.

Du trenger

Kasse

behandler

Bruksanvisning

Vis din chihuahua valp som du er lederen av flokken, ikke det. De fleste chihuahua valper gå inn i nye boliger med en forutsetning om at de er ansvarlig, og med mindre du vise det ellers vil den prøve å kontrollere deg og hele husstanden. Gjør din valp vente på tillatelse til å spise og alltid gni hendene på mat, slik at din duft er på det. I tillegg holder chihuahua valp i armene som en baby med buken vendt oppover et par ganger om dagen. Denne stillingen setter chihuahua i en sårbar sted og bokstavelig talt viser det at du er på toppen.

Korrigere dårlig oppførsel umiddelbart. Biting, growling eller andre dominerende, aggressive handlinger som chihuahuaer har en tendens til å vise bør aldri få lov. Si "nei" i en dyp, streng stemme og legg chihuahua valp i baby å holde posisjonen i noen minutter. Ikke bruk valpens navn når du sier "nei", men være konsekvent i din tone og stemmenivået. Valper forstår ikke ord og gå av lyden av hva du sier.

Plasser chihuahua valp i en kasse når du ikke kan gi veiledning. Kasse trening vil bistå i hus-opplæring og vil også holde valpen utenfor fare når du er borte. Chihuahuaer er liten og bør holdes i små kasser som bare tillater nok plass til det å stå opp, snu og legge seg ned.

Ta deg chihuahua valp utenfor for å potte på samme tid hver dag. Dette vil hjelpe valpen å vite når det kan "gå" og hvor lenge den har å "holde det" inntil da. Gå ut gjennom den samme døren til det samme området hver gang. Konsistens er nøkkelen i pottetrening og noen form for variasjon kan hindre suksess.

Gi din Chihuahua valp godbiter og ros når den gjør det du ber. Chihuahua valper er intelligente skapninger som svarer godt til en positiv assosiasjon og belønninger. Din chihuahua valp vil snart lære at når det adlyder, det får en velsmakende godbit og vil trolig begynne å gjøre hva det kan for å tjene som belønning igjen.

Hint

Chihuahuaer tendens til å feste seg til en person og aldri forlate sin side. Men dette kan bli problematisk som chihuahuaer vanligvis bli beskyttende overfor den personen også, og prøver å angripe alle som kommer i nærheten. Fortsette å øve dine dominans øvelser og som bør avskrekke denne typen atferd.

Selv om det er fristende å la din chihuahua til å sove i sengen sammen med deg, å gjøre det viser valpen at det er din like, som er absolutt ikke tilfelle, og kan føre til dominerende adferd. Hold chihuahua valp i sin kasse eller i en hundeseng på gulvet når du sover.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-trene-chihuahua-valper/ "

相关文章!
 • Hvordan trene flere valper på samme tid Hvordan trene flere valper på samme tid
  - 阅 4

  Trening valper er en tidkrevende oppgave, som innebærer å lære dem hvor de skal gå på do, hva som ikke skal tygge på, hvordan man oppfører seg i bånd, når det er OK å bjeffe og selv hvordan de skal oppføre seg i nærvær av andre mennesker . Fordi tren

 • Hvordan Disiplin Chihuahua Valper Hvordan Disiplin Chihuahua Valper
  - 阅 0

  Folk ofte mot chihuahuaer fordi de er søte og små. Mange Chihuahua eiere ikke trene sine valper på grunn av sin lille størrelse, men rase ekspert Barbara Scott anbefaler instilling og håndheve regler for å skape veloppdragne kjæledyr. For å lette tre

 • Hvordan trene Jug Valper Hvordan trene Jug Valper
  - 阅 3

  Når du trener en valp, må du begynne med grunnleggende opplæring kommandoer. Det er ikke noe annerledes hvis du trener dine jug valper. Glasskannens valper er hybrid valper som er en mellomting mellom en Jack Russell Terrier og Mops. Jugs er små hund