Amopage

Hvordan Trap en Rømt Hamster

- Views 0
Advertisement

Hvordan Trap en Rømt Hamster


Hvis du har en hamster for et kjæledyr, du står overfor muligheten for å måtte ta den hvis den slipper buret sitt. Enten det har vrikket gjennom ledninger av buret, åpnet buret døren, vandret ut av sin hamster ball eller hoppet fra hendene, sjansene er hamsteren vil ikke magisk dukke opp igjen i buret sitt eller noe annet sted praktisk for deg. Som andre gnagere, kan en rømt hamster skape kaos på ditt hjem. Ingen også ønsker å finne en avdød hamster. Få t å arbeide fange hamster med en gang.

Du trenger

Lommelykt

Pail

bøker

Duftende mat (som peanøttsmør)

Bruksanvisning

Bestem hvor lenge hamsteren har vært savnet, og hvor langt det kunne ha pilte i den tiden. Lukk dører til rom det kan ha inngått. La noen du leve med vet at det er på frifot. De vil ønske å ta ekstra vare vandre rundt i huset og spesielt åpne og lukke ytterdører.

Se på noen av dine hamster favoritt gjemmesteder. Hvis du regelmessig la den spille i huset (overvåket, selvfølgelig), se på hjørnene der det frequents. Sjekk disse stedene samt eventuelle andre mørke, bortgjemte steder. Bak bøker på en lav hylle, bak en søppelbøtta, under lave møbler eller i hjørnet av et skap er sannsynlige hamster skjulesteder. En lommelykt vil hjelpe deg å sjekke mange av disse områdene.

Slå av klimaanlegget og eventuelle andre støy lage enheter i hjemmet. Lytt nøye for å skrape. Du vil kanskje prøve dette om natten fordi hamstere er nattdyr, som betyr at de er mest aktive om natten.

Sett hamster bur på gulvet. Det bare kan gå tilbake til det for en matbit eller en lur.

Sett en felle, ved hjelp av en bøtte og flere bøker, for hamster, spesielt hvis du tror du vet hva rommet den er i. Bruk et grunt nok spann så hamsteren ikke vil skade seg selv når det faller inn i den, men ikke så grunt at det kan unnslippe. Plasser bøkene i en "trapp" formasjon fører til spann, så hamsteren vil kjøre opp dem og faller ned i bøtta. Angi enten felle med en duftende hamster-vennlig mat, for eksempel peanøttsmør. For live felle, sette agn i bare det angitte området, slik at fellen kan lykkes tett mens hamsteren din er å spise. Bøtta fellen vil trenge flere trinn med mat for å lokke hamster opp "trapp" og inn i bøtta.

Fortsette å søke hvis du ikke umiddelbart fange din hamster. Du vet aldri hvor det kan slå opp. Hamstere kan manøvrere i trange rom under kjøkkenskap, bak ovner og i sokken skuffer.

Hint

Tenk som en hamster. Få ned på gulvet og ser for å skjule flekker i sitt nivå. Rydd opp litt og flytte elementer rømt hamster kan tygge på, spesielt elektriske strømledninger. Ikke gjør for mye støy, skremmer hamsteren din til mer avsidesliggende skjule.

Ikke flytt tunge gjenstander når du søker etter din hamster. Du kan squish det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-trap-en-romt-hamster/ "

相关文章!
 • Hvordan Trap en kanin Hvordan Trap en kanin
  - 阅 0

  Hvordan Trap en kanin. Du har jobbet hardt for å så hagen din og se den vokse bare for å ha kaniner komme inn for en matbit på sprekk i morgen og nyt det ned til ingenting. Ingenting kan være mer frustrerende for en gartner. Desperate tider krever de

 • Hvordan fange en løs Hamster eller Gerbil Hvordan fange en løs Hamster eller Gerbil
  - 阅 0

  De fleste barn har et lite dyr kjæledyr som en hamster eller en hamster på et eller annet tidspunkt. De fleste barna vil også finne ut på et tidspunkt at kjæledyret har rømt. Hamstere er flinke til å skli gjennom de minste mellomrom, og de er ivrige

 • Hvordan gjenkjenne Når en hamster er gravid
  - 阅 0

  Hamstere er raske oppdrettere, med svangerskap ganger i gjennomsnitt bare litt over en måned. Ved å observere atferden og utseende av en kvinnelig hamster, vil du være i stand til å kjenne igjen når hun er gravid og hjelpe henne forberede for babyer.