Amopage

Hvordan Transplant Suckers Fra en Quaking Aspen

- Views 0
Advertisement

Skalv ospetrær har blek bark, vokse til mellom 60 og 80 fot høy og er kjent for å spre seg gjennom suckers. Suckers er nye trær som vokser ut av den laterale roten av det gamle treet. Prosessen fortsetter inntil hele lunder av skalv Aspens dannes. Men noen ganger, suckers vokse der du ikke vil ha dem, men du kan lære å transplantere dem til et nytt sted.

Du trenger

Spade

organiske kompost

Bruksanvisning

 • 1

Finn en sucker fra moren treet tidlig på våren. Følg en utsatt roten til noe osp frøplante du ser. Mindre suckers vil være enklere å transplantere fordi de vil ha en mindre rotsystem.

2

Bruk en spade til å grave rundt sucker. Prøv å få så mye av rotsystemet som du kan innlemmes i roten ballen. Skjær side rot fra mor treet med spade. Fjern sucker og pakk røttene med den opprinnelige jorda igjen i burlap. Vann roten ballen gjennom burlap med en slange for å holde jorda fuktig til transplantasjon, som bør skje så snart som mulig.

3

Forbered transplantasjon nettstedet. Skalv Aspens trives best i full sol med fuktig, godt drenert jord forhold. Grav et hull så dypt som roten ballen er høy og dobbelt så bred. Bruk to shovelfuls av organisk kompost og arbeid det inn i jorda for berikelse.

4

Pakk roten ballen av sucker og plassere den i forberedt hullet. Fyll opp hullet rundt røttene med jord og pakke det ned rundt bunnen av sucker treet. Plasser en 2- til 3-tommers lag mulch ned og bygge en liten haug rundt treet for vann oppbevaring.

5

Hold transplantert sucker fuktig, men ikke våt, mens det tar rot. I porøse sandjord og varmt vær, kan dette bety vanne annenhver dag. I mer fuktig jord og varmt vær, kan du sannsynligvis bare vann hver tre til fire dager. Som treet begynner å vokse, gradvis redusere vanningsfrekvensen til en gang i uken, deretter annenhver uke i tørrere vær. Reduser vanning frekvens enda mer i vintermånedene når treet blir sovende.

Hint

Ikke gjødsle den nylig transplantert sucker da dette kan brenne røttene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-transplant-suckers-fra-en-quaking-aspen/ "

相关文章!
 • Hvordan holde Suckers fra vokser på bunnen av et tre
  - 阅 0

  Suckers er tre spirer som vokser opp fra grunne røtter ved foten av et tre. Suckers vises i løpet av våren, og vil tappe energi fra treet. Dette kan føre til hemmet vekst, mangel på blomstring, og en liten frukt avling for frukttrær. For å hindre at

 • Hvordan Transplant Rødbeter fra en butikk Hvordan Transplant Rødbeter fra en butikk
  - 阅 0

  Savvy gartnere innser at det er en rekke kilder for hageplanter i tillegg til frø og planter kjøpt fra hagesentrene, som er bare tilgjengelig på enkelte tider av året. Ofte en hel avling av friske grønnsaker, og til og med potteplanter, kan fås gjenn

 • Hvordan Grow Quaking Aspen Trees fra rot borekaks Hvordan Grow Quaking Aspen Trees fra rot borekaks
  - 阅 0

  Skalv Aspens trær vokser i nesten hver stat over hele landet fordi de er tolerante av de fleste klima og forhold. Ospetrær hovedsakelig reprodusere ved spirende opp fra eksisterende osp tre rotsystemer. Disse unge ospetrær kalles rot spirer eller suc