Amopage

Hvordan Tjenesten en takvifte

- Views 4
Advertisement

En takvifte er et flott tillegg til ethvert hjem, fordi det kan kjøle et rom i sommer, og varme den i vinter. Vedlikehold en takvifte vil legge til viften levealder. Det er også viktig å opprettholde riktig en vifte for å unngå potensielle sikkerhetsrisikoer. Ceiling fans vanligvis ikke trenger mye vedlikehold, men de krever litt. Med mindre det har blitt alvorlig skadet, service en takvifte er relativt enkelt.

Du trenger

Fille

Børste

Skrujern

maskinolje

Fan balansering kit

Takvifte manual

Vedlikehold

 • 1

Rengjør støv og skitt fra taket vifteskiver minst en gang i året, eller etter behov. Rengjør knivene med en fille eller en børste. Takvifte børster kan bli funnet hjemme forbedring butikkene.

2

Trekk til løse skruer på vifte eller skruene som fester viften til plate på taket. Mange takvifter har lysarmaturer. Stram skruene på lysarmaturer i tillegg.

3

Sjekk om viften krever olje. Mange takvifter er vedlikeholdsfrie og smøre seg selv. Andre krever periodisk smøring. Slå av viften og finne olje hullet over motoren. Legg lett maskinolje inntil det strømmer over toppen av hullet. Fjern overflødig olje med en fille.

4

Se på Takvifte å se om det wobbles eller rister. Den midterste av viften skal være nesten helt stille mens viften er i drift. Hvis viften wobbles eller spinner, kan det være behov for å være balansert. Du kan balansere en vifte med en fan balansering kit. Fans som vingle og riste kan også ha en skadet blad. Se å se om noen av bladene mangler en brikke, eller synes bøyd. Viftebladene kan også bli vridd. Fjern alle bladene og legg dem oppå hverandre. Se å se om man bladet ikke jevnt plass på toppen av de andre.

5

Sjekk manualen for din takvifte for å se om noe spesielt vedlikehold trinn er også anbefalt.

Hint

Vær forsiktig når du berører bladene takvifte. De er laget av et delikat materiale som lett kan skades.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tjenesten-en-takvifte/ "

相关文章!
 • Hvordan Monter en takvifte til en Plastic Outlet Box Hvordan Monter en takvifte til en Plastic Outlet Box
  - 阅 0

  For å montere en takvifte til en plastboks er mulig dersom viften ikke er for tung for boksen. Boksen må forsterkes for å tåle vekten og vibrasjon av viften. En tre spenne må legges bak i boksen for å gi den nødvendige styrke til boksen. Tilgang til

 • Hvordan velge en takvifte
  - 阅 0

  Kall det god vind chill. Siden vinden en takvifte genererer gjør at du føler 2 til 6 grader kjøligere, kan du øke din termostat dette beløpet og spare 16-48 prosent på air-condition. Hva gjør noen fans selge for $ 50 og andre for $ 500 eller mer? Det

 • Hvordan Size en takvifte for overnatting Hvordan Size en takvifte for overnatting
  - 阅 0

  Størrelsen av en takvifte er den totale diameter av sine kniver. Å arbeide mest effektivt, må en vifte være dimensjonert riktig på rommet. Denne enkle guiden viser deg hvordan du skal måle rommet ditt og velge riktig størrelse fan basert på målinger.