Amopage

Hvordan tjene store penger som importør eller eksportør

- Views 1
Advertisement

Hvordan tjene store penger som importør eller eksportør


Import og eksport agent, også referert til som internasjonal handel agenter, håndtere import av utenlandske varer og eksport av innenlandske produkter. Ifølge Office of the United States Trade Representative, små bedrifter utgjør 95 prosent av $ 2500 milliard i årlig omsetning. Dette betyr en entreprenør går inn i internasjonal handel virksomhet kan tjene store penger.

Bruksanvisning

Finn egnet virksomheten plass. Virksomheten din plass må romme et lite kontor, men større del vil bli viet til shipping og mottak. Besøk et kontor forsyning butikken eller handle online på et kontor supply selskap som Office Depot eller Staples og få en faksmaskin, multiple-telefon, kopimaskin, og minst en stasjonær datamaskin og en bærbar datamaskin. Du vil også trenge frakt forsyninger som en skala for veiing av pakker, et målebånd for å bestemme dimensjoner, pakking tape, esker og pakking peanøtter eller papir.

Utpeke en iscenesettelse / shipping området. Dette området skal være delt i to atskilte områder: en for pakking, den andre for å motta. Disse to områder bør videre bli inndelt i henhold til bestemmelsesstedet. For eksempel, hvis du leverer baseball forsyninger til Japan, i shipping plass, markere et område spesielt for Japan forsendelser; la et annet område for å motta varer fra et annet land, for eksempel bilens stereoanlegg fra Korea.

Bli lisensiert. Generelt trenger myndighetene i USA og de fleste statlige myndigheter ikke krever en person til å være lisensiert med mindre han er handel i ett av følgende: skytevåpen, alkohol, husdyr, tobakk, mat og opphavsrettsbeskyttet materiale, for eksempel DVDer. Kontakt US Department of Commerce og spørre om det er noen lisens- eller tillater krav til dine spesielle handel elementer. I tillegg kan du spørre statens handel avdeling for å finne ut om du trenger en tillatelse eller lisens.

Har oppstart pengene klar. Den typiske kostnadene ved å starte en import og / eller eksport er ca $ 5000. Hvis du har planer om å ta opp et lån, kan du gå til Small Business Administration nettsted for detaljer om å få finansiering. SBA har en liste over godkjente långivere og hvis lånet er under $ 35 000, kan du vurdere en mikro-lån.

Fokus på etterspurte elementer. Å gjøre store penger, fokus på import og eksport av produkter som er etterspurt innenlands og utenlands. For eksempel i USA, fokus på import av elementer som er den nyeste teknologien. Ved eksport, fokus på varer eller produkter som er mangelvare i det landet du eksporterer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tjene-store-penger-som-importor-eller-eksportor/ "

相关文章!
 • Hvordan tjene store penger på et loppemarked Hvordan tjene store penger på et loppemarked
  - 阅 0

  Loppemarked og bytte møter gi en mulighet for sparsommelig-tenkende forbrukere til å kjøpe nye eller secondhand produkter. Leverandører på loppemarkeder selger nye og brukte varer som klær, elektronikk, husholdningsartikler og møbler - men smart leve

 • Hvordan tjene store penger på internett Hvordan tjene store penger på internett
  - 阅 0

  Hvis du er lei av rotteracet, og har tenkt på å prøve å komme seg ut av det, kan starte en Internett-bedrift være en vei å vurdere. Lage en levende online krever tålmodighet, planlegging og utholdenhet. Selv om du ikke bør forvente å bli rik over nat

 • Hvordan tjene raske penger og unngå Quick Cash svindel Hvordan tjene raske penger og unngå Quick Cash svindel
  - 阅 0

  Nettsteder over hele internett snakker om måter å tjene raske penger. Noen av dem er legitime, men mange, om ikke de fleste, er rett og slett raske kontanter svindel. Les trinnene nedenfor for å hjelpe deg virkelig tjene raske kontanter og sted netts