Amopage

Hvordan tjene penger på undervisning Elementary Studenter Online

- Views 0
Advertisement

Hvordan tjene penger på undervisning Elementary Studenter Online


Som online undervisning blir stadig mer utbredt blant høgskoler og videregående skoler over hele USA, vil online grunnskole utdanning også fortsette å vokse. Hvis du ønsker å lære barneskolebarn på nettet og tjene penger for å gjøre det, trenger du ikke vente. Muligheter for tiden finnes for både profesjonelle lærere og de som ønsker å lære eller bistå på en deltid. Innhenting av disse stillingene er bare et spørsmål om riktig forberedelse og credentialing.

Bruksanvisning

Få en bachelorgrad. Dette vil ikke være nødvendig for alle elektroniske pedagogiske muligheter, men det vil være nødvendig hvis du har planer om å bli en full tid online barneskole lærer. De fleste online pedagogiske stillinger krever at du har samme utdanningsnivå som lærere som underviser i klasserom i offentlige skoler i bostedsstaten. Du trenger ikke nødvendigvis å forfølge en grad i elementær utdanning, men det er den enkleste måten å sikre en online elementær undervisning jobb.

Søke alternativ eller tradisjonell undervisning sertifisering gjennom statens Department of Education. Sertifisering er prosessen der staten undersøker din påloggingsinformasjon og tester dine kunnskaper om feltet du har tenkt å lære å bestemme din villighet til å lære elementære skoleelever. Tradisjonell sertifisering innebærer vanligvis å ha fullført en lærerutdanning som er innebygd i din bachelorgrad pensum, etterfulgt av eksamener teste dine kunnskaper om elementær utdanning. Alternative sertifisering er lik, men vanligvis innebærer fullført lærerutdanning komponent, etter at du har din bachelorgrad i tillegg til å ta sertifisering eksamener. Det er først og fremst beregnet på dem som ikke opprinnelig forfølge en karriere i undervisningen.

Søk om online lærerstillinger. Online skoler som K12 gi kvalifiserte lærere en mulighet til å jobbe i et virtuelt klasserom innstilling i stedet for undervisning i klasserommet. Disse stillingene krever ofte at du har møtt alle de standarder som er fastsatt av staten Institutt for utdanning, inkludert full undervisning sertifisering. De kan også kreve tre eller flere års undervisningserfaring, et høyt nivå av datakunnskaper og evne til å jobbe en fleksibel timeplan.

Søke online veiledning stillinger. Hvis du har en knytte grad eller bachelorgrad, eller en high school diplom med betydelig erfaring i et område som vil være nyttig i elementær utdanning, kan du være kvalifisert til å bli en elektronisk veileder. Online veiledning muligheter tilbys gjennom selskaper som Sylvan Learning og Tutor.com.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tjene-penger-pa-undervisning-elementary-studenter-online/ "

相关文章!
 • Hvordan tjene penger Hosting en Foreign Exchange Student Hvordan tjene penger Hosting en Foreign Exchange Student
  - 阅 0

  Utenlandsk utvekslingsprogrammer har vokst i popularitet siden andre verdenskrig. Som varer fra bare noen dager til flere måneder, studenter velger å studere i utlandet oppleve en ny kultur og samtidig forbedre sine språkkunnskaper. Videregående skol

 • Hvordan tjene penger i løpet av sommeren
  - 阅 0

  Hvordan tjene penger i løpet av sommeren. Det er mange måter å tjene penger i løpet av sommerferien, fra vaske biler til å jobbe på sommerleire for å lage popcorn på kino. Du kan også være din egen sjef, og starter opp en plen-klipping, barnevakt ell

 • Hvordan tjene penger i Real Estate
  - 阅 0

  Tjene penger i Real Estate er en veldig givende karrierevei. Som enhver investering som du gjør det går hånd i hånd med en viss risiko. Folk har vært å tjene penger på denne måten i flere tiår. Hvordan tjene penger i Real Estate Gjennomføre et Google