Amopage

Hvordan tjene penger med Ginseng

- Views 0
Advertisement

American ginseng er en svært ettertraktet flerårig urt som vokser i skogene i østlige USA. På grunn av stor etterspørsel etter vill ginseng rot, ginseng var over-høstes i løpet av 1970 og har nådd status som truede arter i enkelte steder. Asiatisk ginseng er mer av en stimulerende enn den amerikanske ginseng. American ginseng er ikke brukt mye i USA, men er eksportert hovedsakelig til Asia. Høsting av "vill" ginseng er kun lovlig i løpet av en bestemt tid som er state definert, som vanligvis er i høstmånedene. Her er hvordan du kan tjene litt penger høsting ginseng.

Bruksanvisning

I flere generasjoner, graving for ginseng har vært en hyggelig og lønnsom måte for mange fjellfolk å tilbringe en dag i skogen. Sørg for å ta et kjøligere vann med deg når du starter på ekskursjon for graving "sang", som det blir varmt og fuktig vandre åsene. Ta med deg en skarp graving verktøy og en pose til å holde hele ginseng. Du kan gå en lang vei før du får øye på den frodige planten, men kan tilbringe hele formiddagen eller ettermiddagen grave på bakken. Ville tørkede røtter solgt for så mye som $ 425 pund ca 10 år siden. Prisen varierer hvert år i henhold til etterspørselen i markedet.

Identifiser amerikanske ginseng av sin 3-delt visning av en moden plante. Den øverste måten å identifisere ginseng i løpet av sesongen er å søke etter sine lyse røde bær med gulnede blader. Disse bærene pluss gulnende blader mot slutten av høstsesongen er lett å få øye på i skogen eller felt. Hvis du finner en eller to kanter planter, bør de stå for et par år til. Ginseng tar flere år å modne, med de fleste røtter gravd når anlegget er mellom 3-10 år gammel. Det er ofte funnet i tungt skogkledde områder og krever rik jord for å trives. Det tar nesten tre timer å grave 3 lbs. av røtter som deretter krympe til bare £ 1 når tørket.

Etter å grave for en dag i skogen, er neste opplagte ting å gjøre skyll ginseng røtter og legge dem ut til tørk. Plasser røtter i et enkelt lag i en flat pappeske eller på avis og la på et varmt område av huset ditt. Tørketiden varierer i henhold til størrelsen av ginseng røtter. Noen ganger tar det noen uker, men det kan ta så lenge som et par måneder. Ikke legg ginseng ut i et område som har dyr eller er underlagt gnager aktivitet.

En metode som kalles vill simulert ginseng kan brukes når det vokser ginseng. Prisene betalt er omtrent det samme for denne type ginseng som for vill røtter. Hvis de rette stedet er valgt, kan ginseng voksende gi inntekt for de som har utholdenhet, tålmodighet og diskresjon. Det er også veldig hyggelig. Når ginseng er dyrket i et åpent felt med kunstig skygge, røttene raskt vokse til en størrelse som passer for innhøsting. Ginseng har å bli plantet i høst, fortrinnsvis etter november.

I å selge tørkede røtter er det vanskelig å finne et produkt som er lettere å selge. I Virginia alene er det 45 kjøpere spredt ut over hele staten. Disse kjøperne er regulert av Dept. of Agriculture og forbrukertjenester. En liste over kjøpere kan fås ved å besøke det kontoret. Alt som en selger har å gjøre er å kjøre til butikken for kjøperen, bære i røttene, se dem som de får veid og imot betaling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tjene-penger-med-ginseng/ "

相关文章!
 • Hvordan tjene penger med HYIP Hvordan tjene penger med HYIP
  - 阅 0

  HYIP står for High Yield Investment Program. Disse investeringsmuligheter gir investorer muligheten til å tjene utrolig høy avkastning i løpet av kort tid. Ulempen er at de også bære en betydelig risiko, så det er lettere å miste pengene med HYIP enn

 • Hvordan tjene penger med Gratulasjonskort
  - 阅 0

  Det er to måter å tjene penger med gratulasjonskort, i billedkunst og skriftlig, i henhold til Hilsen Card Association (se lenke i Resources). Skisser på gratulasjonskort er vanligvis laget av kunstnere i staben av kort selskaper eller den er lisensi

 • Hvordan tjene penger med en metalldetektor
  - 阅 9

  Som en hobby, har bruk av metalldetektorer dyrket i USA. Folk bruker metalldetektorer på en jevnlig basis for å finne mynter, smykker og andre verdigjenstander på offentlige strender, offentlige parker og mer. Men å finne disse verdisaker har konkurr