Amopage

Hvordan tjene penger hjemmefra ved Baking

- Views 1
Advertisement

Hvordan tjene penger hjemmefra ved Baking


Ingenting slår å tjene penger på noe du elsker. Hvis du elsker baking - for temaer som ostekake, eplekake eller surdeigsbrød - å kunne gjøre en fortjeneste på ditt talent virker som en god deal. Starte en bedrift hjemmefra betyr lav overhead og bedre fortjeneste, men det kan også føre til juridiske problemer hvis du ikke har tenkt nøye. Selv om du ikke har et firmanavn og bake bare et par paier i uken, du har fortsatt å overholde lokale forretningsregler og betale skatt.

Du trenger

Mel og andre ingredienser

kokeutstyr

Bruksanvisning

Sjekk ut din lokale lover. Baking hjemme for penger er en bedrift, selv om du gjør det en del tid, så finn ut dine behov by eller fylke for å registrere din bedrift og tar ut en bedrift lisens, Mother Earth News anbefaler. Sørg for at det å ha et hjem virksomhet er lovlig - enkelte miljøer eller huseiere foreninger forby dem - og finne ut om det er helse- og sikkerhetskrav for kjøkkenet.

Utarbeide detaljene for din bedrift: Hvor mange timer i uken du ønsker å sette inn, for eksempel, og om du ønsker å selge til restauranter eller lokale butikker eller begynne å selge til folk i nabolaget ditt. Du bør kanskje vurdere å utarbeide en forretningsplan, sier Small Business Administration. Selv med et hjem virksomhet, kan en skriftlig plan hjelpe deg å avklare nøyaktig hva du vil gjøre, og hvor mye baking du realistisk kan oppnå.

Sett en pris som vil tjene penger. Sørg for at det du lade kommer til å få inn minst et par dollar per vare mer enn du bruker på ingredienser, Mother Earth News anbefaler. Hvis du er usikker på det lokale markedet, sjekk ut hvilke bakerier i byen din selge brød og paier for, eller be dine venner til å prøve dine varer og fortelle deg, ærlig talt, hva de tror det er verdt.

Hold kvitteringer. Du kan trekke fra alt du bruker på kokeutstyr, innpakning for dine bakevarer og mel og andre ingredienser - og ikke minst kjørelengde tilbrakt gjør leveranser - fra din næringsinntekt, de Nolo juridiske nettside sier; kvitteringer bevise at du brukte penger. Selv om det er mer komplisert å kjøpe ingrediensene du bruker for business separat fra de du bruker for familien din, vil det bidra til å sikre skattemyndighetene godtar fradrag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tjene-penger-hjemmefra-ved-baking/ "

相关文章!
 • Hvordan tjene penger hjemmefra ved hjelp av Internett
  - 阅 1

  Tjene penger hjemmefra er en drøm for noen mennesker. Det er mange måter å tjene penger på internett. Hvis du har litt datakunnskap og har en stasjon for å lykkes, kan du gjøre det skje. Bruksanvisning Begynn med å skrive artikler på et par forskjell

 • Hvordan tjene penger hjemmefra ved å gjøre ting Hvordan tjene penger hjemmefra ved å gjøre ting
  - 阅 1

  Tjene penger ved å gjøre ting kan være en tilfredsstillende forsøke. Med så mange alternativer for å selge dine varer tilgjengelig, ved hjelp av et verk av dine hender for å bidra til å sette mat på bordet er det enklere enn noensinne. Men må du være

 • Hvordan tjene penger hjemme ved hjelp av Web Design
  - 阅 0

  Som verden blir mer kablet, dataferdigheter er i høy etterspørsel. Selv selskaper som hovedsakelig driver virksomhet pålogget nytte av å ha nettsteder, ifølge Entrepreneur Magazine. Tjene penger hjemmefra ved hjelp av web design ferdigheter - lage ti