Amopage

Hvordan tillate DNS Lookup gjennom en brannmur

- Views 2
Advertisement

Hvordan tillate DNS Lookup gjennom en brannmur


Brannmurer begrense trafikken en datamaskin kan sende og motta via Internett. Ved å opprette en streng, nedlåst brannmurpolicy, kan brukerne administrere den nøyaktige trafikk tillatt på sine nettverk. Dette er spesielt nyttig for bedrifts eller pedagogiske nettverk, hvor systemadministratorer vil at brukere bare har tilgang til en begrenset mengde av Internett-tjenester. En DNS-look-up utføres når en Internett-adresse er koblet til, for eksempel "google.com". Datamaskinen kobles til en DNS-server, og ber den om IP av "google.com". Brukere kan ikke koble til domenenavn med mindre DNS-oppslag er tillatt.

Bruksanvisning

Åpne brannmur vindu alternativer, Web-konfigurasjon grensesnitt eller konfigurasjonsfilen. Se brannmuren dokumentasjon for mer informasjon.

Tillate trafikk på port 53 på brannmuren for både UDP og TCP-protokoller. Avhengig av brannmuren, lage en egen regel for hver protokoll eller en enkelt regel angir "Begge" protokoller.

Tillate trafikk på port 53 for alle datamaskinene på nettverket. Selv serverdatamaskiner krever ofte DNS-oppslag, for eksempel en e-postserver når du sender e-post.

Begrense Internett-trafikk på port 53 til IP-adressene til DNS-serverne alene. Selv om dette er valgfritt, det øker sikkerheten og sikrer at bare DNS-oppslag kan utføres gjennom port 53. Dette er bare mulig hvis IP-adressene til DNS-serverne er konsekvent.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-tillate-dns-lookup-gjennom-en-brannmur/ "

相关文章!
 • Hvordan tillate en VPN Gjennom en Windows-brannmur
  - 阅 0

  Et virtuelt privat nettverk (VPN) er et nettverk som gjør det mulig for store organisasjoner sikker tilgang til Internett. VPN, mens vanligvis opprettet i store nettverk, kan også brukes av sikkerhets avanserte hjemmenettverk. Hvis du tilgang til Int

 • Hvordan du skal gå gjennom en brannmur Med Yahoo Messenger
  - 阅 0

  Yahoo! Messenger er en klient for direktemeldinger som lar brukerne til å snakke med sine venner fra nesten hvor som helst i verden. Men hvis det brukes av en datamaskin som har en brannmur installert, kan det oppstå visse problemer i å prøve å koble

 • Hvordan sjekke DNS Lookup
  - 阅 0

  Serveren Domain Name Service (DNS) oversetter domenenavn du skriver inn nettleseren til IP-adresser. IP-adresser er tallverdiene tildelt datamaskiner, slik at avsender og mottaker av data kan "finne" hverandre på nettverket. Du kan sjekke DNS-in